Budapesten meg lehet élni 280 nettóból úgy, hogy egyedül élek és albérletet kell fizetni?
Én havi kb 100 ezret költök az albérlet+rezsin felül. A fizetésem maradékát hosszabb távú célokra rakom félre, tehát ebben már a szórakozás, ruházkodás is benne van. Alapvetően nekem jó így, és nem sanyargatom magam, de tény, hogy sokat gondolkozom mielőtt költök valamire. (Nem sajnálom mondjuk a 3000 forintos vonatjegyet, ha kirándulunk valahova, de nem veszem meg a 800 forintos sonkát, hiába szeretem jobban.)
Ilyen esetben olcsóbb albérletet keresnék, nekem nagyon fontos, hogy azért valamennyi biztonsági tartalékot tudjak képezni, és ilyen fizetésből már azért nem lehetetlen.
Nehogy azt hidd 6os, hogy a fejlett nyugaton egy egyedulallo, a fovarosban vagy egy nagy varosban alberletben egyedul elo ennel jobb helyzetben van. Maximum ha az atlag felett keres mert programozó vagy valami ilyesmi.
Egy atlagos fizetesbol egyedul sehol sem konnyu kijonni
Simán meglehet ennyiből élni, csak nem a belvárosba kell albérletet keresni.
80-100 ból ki lehet hozni az albit, a többit meg be kell osztani.
Ha előre kifizetsz egy évet könnyebben fogsz albit találni olcsóbban!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!