Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Budapesten meg lehet élni 280...

Budapesten meg lehet élni 280 nettóból úgy, hogy egyedül élek és albérletet kell fizetni?

Figyelt kérdés

2022. máj. 3. 22:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
97%

Túlélni lehet, megélni nem.

Az albérlet egy 100-as, a rezsi mondjuk 40 jó esetben. Kaja egy főre 60, bérlet egy tizes. Már 210-nél járunk és még nem számoltunk háztartási kiadásokat, gyógyszert, szórakozást, egyebeket.

2022. máj. 4. 10:43
 12/16 anonim ***** válasza:
Hat en nem tudnék megelni belole,marmint persze ha muszaj lenne persze az ember osszehuzza magat es akkor vegetal. Mondjuk en ennel tobb fizetessel ugyhogy nem kell lakahatast fizetnem is ugy erzem,hogy vegetalok.Mivel felre kell tenni a penzt,hogy pl tudjak venni egyszer sajat autot vagy sajat lakast.Persze akarhogy szamolom akkor kb meg 30evig igy kellene elnem vegetalva.Ha lemondok ezekrol a javakrol akkor meg az egesz eves sporolt penzem pl 1-1,5m koltsem el utazasra? Ha mar veszek ruhat vagy barmi cuccot szinte osszeszorul a gyomrom ,hogy ok msot kb lenullaztam azt a penzt amit felre kellett volna tenni..egy jobb tarsas 20k egy jobb kabat ,cipo 40-70k es azok is kb 2evet birnak,ez a korforgas h cserélek mindent x evente ..pedig bennem nincs ez a mania hogy mindig a legujabb kell,megis minden tonrkemegy kilyukad,elkopik,gyurodik,szakad. Rohadt nehez az elet meg netto 300-400-500e huffal is szerintem foleg ha fizetsz albit,rezsit stb.A kaja mostansag olyan draga ,hogy egy heti bevasarlas kb 30-40e.. marmint nekem aki sok zoldseget eszik es vedeli a kavet. Lehet masnak aki tesztan kenyeren el olcsobb es ez a penz a havi kaja neki..
2022. máj. 4. 10:53
 13/16 anonim ***** válasza:
83%
Én lakáshitelt és egy olcsó autót fizetek. Havi 400 nettóból így is alig tudok félre tenni. 280-ból meg is őrülnék.
2022. máj. 4. 11:06
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Meglehet élni, de jövőt tervezni nem, ez kb az alapszükségleteket fedezi.
2022. máj. 4. 13:24
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagy a kockázat, albérlőtársakkal viszont meg lehet.
2022. máj. 4. 21:41
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az alap szükségletekre elég lehet ez a pénz, de ha jön egy váratlan kiadás, azt már nem fogod tudni miből fizetni. És előbb-utóbb jönni fog.
2022. máj. 5. 05:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!