Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Napi trade, hogyan csináljam?

Napi trade, hogyan csináljam?

Figyelt kérdés
Shortolni- scalpolni - day tradelni szeretnék de nem tudom, hogy kell, mi a különbség a sima kereskedés és a day trade között,Ez az elsődleges amit megszeretnék tudni hogy hogy tudom azt a különbséget beállítani hogy rendes trade helyett.... Az idő chartok leröviditésével tudom valahogy? Vagy nem értem.... Sehogy sem tudom megérteni pedig már kereskedtem korábban nem nagy összegben.... Nem fér a fejemben ,tudom hogy ez nem egy beállítás külön, de sok day trades videót néztem és sehol nem írják amitől annnnnyira felidegelem magam:D

ma 18:10
 1/4 anonim ***** válasza:

"sima kereskedés és a day trade között"

Semmi, a "day trade" a "napi szintű kereskedés" magyar megfelelője.

ma 18:52
 2/4 A kérdező kommentje:
ömm de, amikor azt írtam sima kereskedés a hosszabban tartó átlagos kereskedésre gondoltam, általában az emberek nem shortolnak, scalpolnak - gyors kereskednek. Tudsz segíteni abban hogy lehet gyorsan csinálni? Ez a válasz nem volt igazán hasznos.
ma 19:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Beállítható a kockázat mértéke valahol?:D? Szerintem ez lesz az a válasz amit keresek, Áhhhh szóval ettől lesz olyan rövidtartalmú mert amilyen gyorsan nyerhetek vele amilyen mértékkel olyan gyorsan az egészet el is veszthetem, és ha átmegy a határon akkor vissza sem kapom, vagy nem is lehettovább húzni hisz elfogy, gondolom.
ma 19:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Reggel veszel mondjuk egy hordó olajat 100 usd-ért délután meg eladod 110-ért. Ez már egy day trade.
ma 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!