A számítógép indítás után optikai meghajtónak ismeri be az usb-s hálókártyát, 5-6 napja csinálja, előtte 1 évig nem volt vele gond. Kihúzás és visszadugás után új eszközként beismeri és 3-4 másodperc után van internet. Hogyan oldható meg a hiba?
Van egy tartalék usb-s hálókártyám azzal is ezt csinálja, sőt az usb-s wifi-vel is.
Az én hibám elfelejtettem a kérdésnél kiírni, hogy aki nem ért hozzá ne írjon.
Pedig remek tipp volt, amit az első írt. Ilyenkor egyből a hálókára meghibásodása a gyanús.
Szóval mielőtt lekezelően kioktatnál másokat, kellő részletességgel és minden saját tapasztalatot megadva a hibáról tedd fel a kérdésed. Ha írtad volna, hogy több hálókártyával is csinálja, nem kaptál volna elsőnek ilyen választ.
Nem használtál valamikor ilyen driver kereső programokat, mint pl a Driver Booster? Az is tud ilyen katyvaszokat csinálni.
Na azért én is veszem a bátorságot és hozzászólok:)
Szóval, ha Realtek adapteres, ott a kékkel aláhúzott progit (töltsde le) és futtasd és utána dugd be (a leírtak alapján legalábbis), egyébként meg ahogy most csinálod úgy kapcsol át ethernet módba (csak ugye nem marad úgy, ami kérdés, normál működésben úgy lenne.-e)..
Lehet a windows talált neked egy "jobb" drivert és felrakta..azért csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!