Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudok gyorsan 2000...

Hogyan tudok gyorsan 2000 ft-ot a számlámra utalni?

Figyelt kérdés
Barátnőm reggel a suliba át utalt nekem 2000 ft-ot mert reggel anyukám nem tudott pénzt adni. Most összevesztünk, és azt mondta hogy kéri vissza. De én suli után vettem magamnak kaját. Most azzal zsarol hogy reggel bejön az anyukája. Nem akarok ebből problémát, így is szégyellem. Hiteles online kérdőív van? 16/l
ma 17:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Anyád átutalhatja pl
ma 18:23
 2/8 anonim válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy reggel tudododa adni kp-ban. Addig csak tud várni. Utána hanyagold a csajt, az ilyen nem barátnő.
ma 18:44
 3/8 anonim válasza:
100%
tudod odaadni*, félre gépeltem :)
ma 18:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Majd csak 5-én tudom oda adni, akkor kap anyukám fizetést.
ma 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor így járt. Ha tudsz mástól kölcsönkérni aki nem idióta, akkor tedd azt.
ma 18:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Eredetileg mit beszéltetek meg, mikor adod vissza? 5.-én mikor anyukád fizetést kap? Ha igen, akkor várjon addig, de utána soha többet ne állj szóba vele, mert ha megbeszéltétek mikor tudod visszautalni, nagyon nem korrekt most veled.
ma 19:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Visszautalást kér
ma 19:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Kibírja ötödikéig, holnap már negyedike...
ma 20:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!