Hogy elnek meg Budapesten az emberek 300e nettobol ?
Figyelt kérdés
Pl. a.plazakban a bolti eladok, penztarosok, csak ennyit keresnek...jún. 27. 09:05
1/38 anonim válasza:
Én meg hivatalban ennyit sem. :-) Családi lakásban vagyok, a 300-ból már tudnék albérletet fizetni.
2/38 anonim válasza:
Hát bolti eladók meg pénztárosok nem keresnek ennyit.
3/38 anonim válasza:
Nem drágább az élet a fővárosban sem, itt is ugyanannyiba kerül minden a boltban. Költeni többet tudsz, mert több a lehetőség, ez igaz.
És általában nem is egyedül élnek, úgy meg azért könnyebb.
5/38 anonim válasza:
Mások az igényeim, mint neked. 320 nettóból élek saját tehermentes lakásban. Soha nem rendelek ételt, nyaralni nem járok.
Viszont rengeteget járok a természetbe túrázni.
6/38 anonim válasza:
Saját tapasztalatom szerint pedig a vidék a drága, túráztam már szinte az egész országban, és inkább Budapestről viszek magamnak kaját. Konkrétan még margarint is viszek innen. Ellenben vidéki éttermekbe járok.
7/38 anonim válasza:
Én pl jól. 230-at költök minden hónapban. Tudom mert jön a hitelkrátyáról az sms. Saját lakás rezsi 25e + diginet,TV 7e hűségidős. Saját magam főzük, sütök alapanyagokból. Van amikor én panírozok, de máskor fagyasztott húst veszek, amit zacskós rizzsel, üveges savanyúval eszem meg. Szörpöt iszok hozzá így az is olcsóbb. Kínaiba vásárolok ruhát, így az is jó. Egyedül a gamer pc-mre költök, ami elég drága volt, de ez a hobbim.
8/38 anonim válasza:
És miből élnek meg azok az idősek, akiknek 100 e alatti a nyugdíjuk ? Abból, hogy 80 felé is kénytelenek dolgozni mellé, köszönve a gondoskodó államnak..., ami azért zsebre teszi a csirke farhát huszonvalahány százalékos ÁFA-ját....
9/38 anonim válasza:
Ha van saját hitelmentes lakás, gyerek nincs, akkor egyáltalán nem olyan kevés az a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!