Hogy elnek meg Budapesten az emberek 300e nettobol ?
Eggyes csak azt felejti el, mennyi előnyt kap a "hivataltól" ami nem pénzbeni, de pénzre vagy egyébre váltható!
A plázákban is akad okosság, ahol nem, ott cserélődnek folyamatosan az emberek!
Klasszik és kétélű kard amikor
pl nincs a raktárkészletező a pénztárgéppel egybekötve és csak "gyüjtő" szerepel a blokkon.
Ezt a munkáltató sem véletlenül csinálja így!
De egyéb módon is manipulálható a rendszer, mert minden manipulálható!
Pl saját szajré eladása, átcsomagolás, átcimkézés (drágábbra), kassza alul ütése
(ha nem is veszik el a blokkot akk a különbözet a tied, ha lebuksz meg jaj elütöttem adok másikat!)
Rakat módszer van "forgó" árukészletre olyan helyeken ahok egyedül dolgozol vagy nem áll a valagadba a security (de van ahol ez se gond, mert megoldják)!
Pl kisboltba is pár üveg ritkábban vitt kikérős piát feljebbárazol nyitáskor rendes áron ütöd be, ha a blokk nem kell vagy meg se nézik a külömbség a tied!
Én pl olyan helyen vagyok ahol egyedi műszaki szolgáltatást vagy tanácsadást is kérnek a vevők.
Van egy tól-ig határ amit kérni szokás ezért, hogy ne legyen túl pofátlan lehúzás, nade az én döntöm el, hogy ebből mennyi kerül a kasszába!
"eggyes csak azt felejti el, mennyi előnyt kap a "hivataltól" ami nem pénzbeni, de pénzre vagy egyébre váltható!"
Na mit kapok a hivataltól? van havi nettó 11.000 Ft cafeteria, amit a mekiben eszek le és ennyi. Jah, évvégén kaptunk 5 szem szaloncukrot.
Se 13. havi, se jutalom, se semmi, sőt tollat, papírt, filcet és jegyzetfüzetet is én viszek be, mert amit kapunk az hulladék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!