Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy elnek meg Budapesten az...

Hogy elnek meg Budapesten az emberek 300e nettobol ?

Figyelt kérdés
Pl. a.plazakban a bolti eladok, penztarosok, csak ennyit keresnek...
jún. 27. 09:05
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
35%

Eggyes csak azt felejti el, mennyi előnyt kap a "hivataltól" ami nem pénzbeni, de pénzre vagy egyébre váltható!

A plázákban is akad okosság, ahol nem, ott cserélődnek folyamatosan az emberek!

Klasszik és kétélű kard amikor

pl nincs a raktárkészletező a pénztárgéppel egybekötve és csak "gyüjtő" szerepel a blokkon.

Ezt a munkáltató sem véletlenül csinálja így!

De egyéb módon is manipulálható a rendszer, mert minden manipulálható!

Pl saját szajré eladása, átcsomagolás, átcimkézés (drágábbra), kassza alul ütése

(ha nem is veszik el a blokkot akk a különbözet a tied, ha lebuksz meg jaj elütöttem adok másikat!)

Rakat módszer van "forgó" árukészletre olyan helyeken ahok egyedül dolgozol vagy nem áll a valagadba a security (de van ahol ez se gond, mert megoldják)!

Pl kisboltba is pár üveg ritkábban vitt kikérős piát feljebbárazol nyitáskor rendes áron ütöd be, ha a blokk nem kell vagy meg se nézik a külömbség a tied!

jún. 27. 10:49
 12/38 anonim ***** válasza:

Én pl olyan helyen vagyok ahol egyedi műszaki szolgáltatást vagy tanácsadást is kérnek a vevők.

Van egy tól-ig határ amit kérni szokás ezért, hogy ne legyen túl pofátlan lehúzás, nade az én döntöm el, hogy ebből mennyi kerül a kasszába!

jún. 27. 10:53
 13/38 anonim ***** válasza:
46%
Vagy azt is mondhatom, hogy nem tudom megoldani a problémáját, mivel eladóként nem vagyok köteles tudni!
jún. 27. 10:54
 14/38 anonim ***** válasza:
70%

8

Az élelmiszernek nem 27% az áfája.

jún. 27. 10:54
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Örökölt saját lakás, szülőkkel élés, nem egyedül él, hanem párban, nem lakást bérel, hanem szobát. Nagyjából így lehetséges szerintem, persze nyaralás nuku, fizetős programok max néha, minimálisan.
jún. 27. 11:26
 16/38 anonim ***** válasza:
74%

"eggyes csak azt felejti el, mennyi előnyt kap a "hivataltól" ami nem pénzbeni, de pénzre vagy egyébre váltható!"

Na mit kapok a hivataltól? van havi nettó 11.000 Ft cafeteria, amit a mekiben eszek le és ennyi. Jah, évvégén kaptunk 5 szem szaloncukrot.

Se 13. havi, se jutalom, se semmi, sőt tollat, papírt, filcet és jegyzetfüzetet is én viszek be, mert amit kapunk az hulladék.

jún. 27. 12:32
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha a lakhatás megoldott, akkor meg lehet élni ennyiből.
jún. 27. 12:36
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
16# Nekem van közalkalmazotti jogviszonyom is (bár nem hivatali). Pici kafetéria van, plusz egy negyed 13. havi kb., de vitathatatlan, hogy pl. az utazási kedvezmény egészen jó, vagy nálunk kedvezményes gyerektáborok, uszodabelépő, sport rendezvény belépők, szűrővizsgálatok, stb.-k is vannak, amik azért pozitívumok. Ettől még a fizu önmagában éhenhalni is kevés, ez tény. Önmagában a "körítés" sem kárpótol ilyen szinten, de a versenyszférában is dolgozva nekem pl. meglepő volt ez a sok apró plusz. Gondolom ilyesmikre gondolhatott, aki felvetette.
jún. 27. 12:40
 19/38 A kérdező kommentje:
De akkor ezen az oldalon miért dobálózik mindenki 400-500 ezres nettó fizuval? :-)
jún. 27. 12:49
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Mert itt már megszólalni sem mer az, aki ez alatt keres lassan... És mert ha a lakhatás nem megoldott, bérelned kell egyedül, akkor kell ennyi.
jún. 27. 12:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!