Andrew Tate The Real World nevű kurzusáról, vélemények? Tapasztalatok? Aki próbálta tanult e belőle, illetve keresett e értelmes mennyiségű pénzt?
#49-50
Le lehet nyugodni. Én kifejtettem nőként róla a véleményemet. Nem hiába zárták most börtönbe. Az a baj hogy túl sokat beszél. Elmondja a véleményét mindenről. Mint már mondtam augusztus 18-án a zsidókat "szidta" és 21-én már mentek hozzá a Diicot-osok. Nem véletlenül szerelt fel új ajtókat sem.
Plusz a nőgyűlölő dolgai miatt tulajdonképpen bocsánatot kért, legalábbis párom ezt mondta. Letudta egy annyival hogy "shit happens" és kész. Már megtörtént, kimondta, nem tudja visszavonni. Tudnék róla olyan videókat bevágni, ahol a nőkről tök szépen beszél. Meg persze olyat is ahol elszidja őket mindennek.
Ezt most dobta fel nekem a youtube: https://www.youtube.com/watch?v=xyzXrZ6Spjk
Itt is elmagyarázzák, hogy mi a baj a pasiddal.
https://www.youtube.com/watch?v=AzvjjKvsMGk
Újból házi őrizetben van, úgy néz ki nem fogja megúszni börtönbüntetés nélkül.
Szemelyeskedesre nem reagálok.
Ugye az megvan, hogy akik ezt az országot irányítják (pedig icike picike ország) azokhoz képest bűn téren Tate egy kisiskolás :) Ez lehet n nem valtoztat rajta h vannak illegal business-ei, de előbb nézzétek körbe :) A legkeményebb maffiózók ott vannak a parlamentben meg Budán és nekik még fizetnünk is kell :0
Lehet, hogyha valaki jól titkolja a bűneit, akkor megússza. De nézd meg, még az elnöknőnek is le kellett mondania. Tate meg csak egy szexuális kizsákmányoló, pénze, meg a befolyása se olyan nagy, mint amilyennek mondja. Ilyen 12 évesek, meg azon az agyi szinten rendelkező emberek bedőlnek neki, de egy komoly felnőtt ember már átlát a szitán. Gattyán György is webcambizniszt csinált, mégse börtönözték be.
Amúgy a Tate ott rontotta el, hogy amerikai, meg angol csajokat is futtatott, lehet, hogyha csak kelet-európai falusiakkal csinálja ugyanezt, akkor megússza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!