Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Andrew Tate The Real World...

Andrew Tate The Real World nevű kurzusáról, vélemények? Tapasztalatok? Aki próbálta tanult e belőle, illetve keresett e értelmes mennyiségű pénzt?

Figyelt kérdés

#Andrew Tate #TheTealWorld
2024. jún. 10. 14:56
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim válasza:

#49-50

Le lehet nyugodni. Én kifejtettem nőként róla a véleményemet. Nem hiába zárták most börtönbe. Az a baj hogy túl sokat beszél. Elmondja a véleményét mindenről. Mint már mondtam augusztus 18-án a zsidókat "szidta" és 21-én már mentek hozzá a Diicot-osok. Nem véletlenül szerelt fel új ajtókat sem.

Plusz a nőgyűlölő dolgai miatt tulajdonképpen bocsánatot kért, legalábbis párom ezt mondta. Letudta egy annyival hogy "shit happens" és kész. Már megtörtént, kimondta, nem tudja visszavonni. Tudnék róla olyan videókat bevágni, ahol a nőkről tök szépen beszél. Meg persze olyat is ahol elszidja őket mindennek.

aug. 26. 07:21
 52/62 anonim válasza:
az előzőmhöz hozzáfűzve: korrupt manapság a politika. nem vagy jóba a politikai vezetőkkel? szidod őket? hogyan lehetne elhallgattatni? csukjuk le. tiszta kommunizmus az egész.
aug. 26. 07:22
 53/62 anonim ***** válasza:
52-es, megnézted az ügyvéd videóit, amit küldtem? Ennyi aggyal nem tudom hogy lehet élni. Múltkor valamelyik Tate-rajongó itt azt mondta, hogy azért csukták le, mert be mert szólni a Gréta Thurnbergnek.
aug. 26. 10:20
 54/62 anonim ***** válasza:

Ezt most dobta fel nekem a youtube: https://www.youtube.com/watch?v=xyzXrZ6Spjk

Itt is elmagyarázzák, hogy mi a baj a pasiddal.

aug. 26. 12:47
 55/62 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=AzvjjKvsMGk

Újból házi őrizetben van, úgy néz ki nem fogja megúszni börtönbüntetés nélkül.

szept. 9. 13:13
 56/62 A kérdező kommentje:
Aki a rendszer ellen, és az igazság mellett van és ezek tetejében tömegeket mozgat az így végzi sajnos, vagy megölik, eltüntetik, bebörtönzik. Szokásos most Tate-en a sor.
szept. 10. 09:32
 57/62 anonim ***** válasza:
55 kérdező te miről hadoválsz? Milyen igazsága van egy szextrafficingből, prostitúcióból élő stricinek?
szept. 10. 10:02
 58/62 anonim ***** válasza:
Kérdező, csodálom, hogy ennyi ésszel sikerül az oxigént felvenned.
szept. 10. 12:04
 59/62 A kérdező kommentje:

Szemelyeskedesre nem reagálok.

Ugye az megvan, hogy akik ezt az országot irányítják (pedig icike picike ország) azokhoz képest bűn téren Tate egy kisiskolás :) Ez lehet n nem valtoztat rajta h vannak illegal business-ei, de előbb nézzétek körbe :) A legkeményebb maffiózók ott vannak a parlamentben meg Budán és nekik még fizetnünk is kell :0

szept. 10. 13:13
 60/62 anonim ***** válasza:

Lehet, hogyha valaki jól titkolja a bűneit, akkor megússza. De nézd meg, még az elnöknőnek is le kellett mondania. Tate meg csak egy szexuális kizsákmányoló, pénze, meg a befolyása se olyan nagy, mint amilyennek mondja. Ilyen 12 évesek, meg azon az agyi szinten rendelkező emberek bedőlnek neki, de egy komoly felnőtt ember már átlát a szitán. Gattyán György is webcambizniszt csinált, mégse börtönözték be.

Amúgy a Tate ott rontotta el, hogy amerikai, meg angol csajokat is futtatott, lehet, hogyha csak kelet-európai falusiakkal csinálja ugyanezt, akkor megússza.

szept. 10. 13:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!