Andrew Tate The Real World nevű kurzusáról, vélemények? Tapasztalatok? Aki próbálta tanult e belőle, illetve keresett e értelmes mennyiségű pénzt?
20
Jah mert olyan sok pénzügyi szakértő vlogol youtubeon 🤣🤣🤣
Pont ezt akartam én is írni hogy aki tényleg "pénzügyi szakértő" (jelentsen ez a kifejezés bármit is) az talán nem azzal fog foglalkozni hogy Andrew Tate tanításait elemezgesse.
Az ilyen "pénzügyi szakértő a youtubeon" az kicsit olyan titullus, mint a katona a call of duty-ban.
23
Aki ért valamihez az nem youtubeon agyhalottkodik mert ez nem igaz hogy sok pénzt keresnek. A csatornàk 99%-a nem is tudja monetizàlni magát mert nincs elég megtekintése. Évek kemény munkája mire onnan csurran cseppen pár fillér sikeres emberek ezalatt rengeteg pénzt megkeresnek a youtuberkedés meg marad a semmihez nem értő mamahoteles lúzereknek.
25
Ezek bàrkiről mondanak bármit ha befizetnek náluk. Sajnos a szponzoráció minden youtube csatornàt tönkretesz idővel.
Bár nem értem magamat sem, hogy kajakra magyarokat kérdezek ilyesmiről itt gyik-en akiknek penze nincs kiprobalni se egyaltalan, ebből következően pedig tapasztalatuk sincs. Egyszerűen mérgező az ország 90%-nak a "gondolkodása" amiben saját gondolat és tapasztalat 0 van.
Csak az marad amit a média mondd :(
25-28 stb. vagyok, most épp ezt nézem: https://www.youtube.com/watch?v=yLMO2F7r01E&list=WL&index=120
Én ott akadtam ki, hogy valaki azt mondja, hogy a youtubeon csak mamahotelesek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!