Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Andrew Tate The Real World...

Andrew Tate The Real World nevű kurzusáról, vélemények? Tapasztalatok? Aki próbálta tanult e belőle, illetve keresett e értelmes mennyiségű pénzt?

Figyelt kérdés

#Andrew Tate #TheTealWorld
2024. jún. 10. 14:56
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:
Nem futtatott noket, csak menedzselte az only fansokat
aug. 25. 11:28
 42/62 anonim ***** válasza:

41

A kettő ugyanaz mivel az onlyfans prostitúció.

aug. 25. 12:24
 43/62 anonim válasza:
#42 of nem prostitúció. alapból nem az. manapság nincsen olyan modell aki sikeres, aki menedzsment nélkül onlyfansezik. prostitúció az, amikor házról házra járkálnak a nők, vagy éppen hozzájuk jönnek a pasik, nem nekik adják a pénzt, hanem a felettesüknek.
aug. 25. 13:17
 44/62 anonim válasza:

plusz tényleg nem futtatott (állítólag) nőket, csak menedzselte őket.

na meg azon égtem ki hogy azoknak a nőknek bejátszották a loverboy dolgot, akiktől gyerekeik vannak. nevetséges.

egy milliárdosnak minek kellene nőket futtatnia, embercsempészetben résztvennie? megvan mindene amit bárki akarna elérni az életben.

mondtam korábban hogy nem szimpatizálok nagyon vele, de ahogy kimondta hogy a zsidók a mátrix urai és rá 3 napjára megint elővették és egy napra lecsukták Románia 2. legnagyobb börtönébe ahol maffiózók vannak.

múltkor is bizonyíték hiányában elengedték + 4-ből 2 áldozat védte őt, 2 pedig hazudott a bíróságnak (mert nem akartak bebukni a pasijaik előtt és kamuztak hogy Tate fogva tartotta őket).

aug. 25. 13:21
 45/62 anonim ***** válasza:
Látom csak az ő videóit nézed, és az ő dumáját szajkózod vissza. Az nem fordul meg a fejedben, hogy kamuzik? Amikor jogban járatos emberek beszélnek róla, ott erősen látszik, hogy bűnösről van szó.
aug. 25. 13:44
 46/62 anonim válasza:
#45 jártas vagyok a jogban persze. arra járok.
aug. 25. 15:00
 47/62 anonim ***** válasza:

Na, itt láthatod, hogy mi a véleménye Endrúról egy amerikai ügyvédnek: https://www.youtube.com/watch?v=OEHoe2_RDmY&t=460s

Van több része is a róla szóló sorozatnak. Na, így már nem olyan ártatlan, ugye?

aug. 25. 15:23
 48/62 anonim ***** válasza:
Tate bar reg faszcibalo lett, ez van, bilifej szeretni fogja a boribe
aug. 25. 17:15
 49/62 A kérdező kommentje:
Sztem kiraly forma a nő gyűlölő agymenésén kivul nagyon okos jo dolgokat mond. Irigykedtek szidjátok ennyi :) A politikusok akikre szavaztok, bűnt meg mocskot tekintve Tate kisiskola :) joreggelt
aug. 25. 23:24
 50/62 A kérdező kommentje:
Meg irják itt, hogy börtöbe így meg úgy. 😂😂Gyerekek...🤦🏼‍♂️Thai box világbajnok az ember, ha oda is kerül/került a sor, nem jelent neki nagy pánikot😂😂De ti tudjátok tudom kepernyo moguli koboldok🐑😂
aug. 25. 23:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!