Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Banki call centeres munka...

Banki call centeres munka mennyire számít jónak?

Figyelt kérdés

A bank mbh.

Nyilván az lenne a legjobb ha ebből a bankból lenne olyan aki tud véleményt mondani de mivel minden bank kb egyforma így mind 1.

Mennyire stresszes a munka? (jelenleg egy magánkorházban vagyok call centeres és napi 6 órán keresztül 2mp-ként veszem fel a telefonokat/rendelésátszerverzés vezetsz és mellete emailezel folyamat... és ezt szó szerint kell érteni 6 órán keresztül nincs 10mp ed hogy fujj egyet. fizetés se combos mert netto 217 re emelkedett idén amúgy eddig 180 at keresetem (H-P munkarendben)

Az hogy mennyit keresel itt az annyira nem fontos (ennél biztos hogy többet) inkább maga a banki call centeres munka érdekelne hogy hogyan is néz ki és mennyire különbözik intenzitásban pl a jelenlegitől.

jún. 6. 09:40
 1/4 anonim ***** válasza:
34%
Váó.
jún. 6. 09:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én dolgoztam annó MKB-s call centerben, stresszes, de azért ki lehet bírni, nem tudom amióta egyesült a többi bankkal, ez hogyan változott, de annó azért voltak üresjáratok, főleg hétvégén persze

Akkor elvárt volt az értékesítés minden hívásban, hitelkártya, személyi kölcsön, utasbiztosítás, ilyenek

Elég komolyan vették, ha nem hoztad a számokat

jún. 6. 14:35
 3/4 anonim ***** válasza:
38%
alja melo
jún. 6. 17:07
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ja, azt elfeljtettem írni, hogy 1 év múltán bankon belül meg tudtam pályázni egy sokkal nyugisabb back office melót, home office-cal, a CC-seket szeretik, mert ott minden rendszert ismerni kell

Szóval már emiatt is érdemes lehet esetleg pályázni

jún. 6. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!