Bolti eladói munka mennyire számít alja, lenézett munkának?
Az attól függ melyik kasztot kérdezed..én alulról nézem(élem) az életet, nekem nem aljamunka..
kőgazdagot kérdezz...na persze az szóba sem áll a szegényebb réteggel.
Semennyire nem az!
Számomra sokat jelent a stílus!
Normális ember csak a stílusából adódóan néz(het) le egy bolti eladót!
Én szívesen járok vissza olyan bolti eladóhoz, aki kereskedő vénával van megáldva!
Előzékeny.
Udvarias.
Képes a vevővel együtt gondolkodni, - ráhangolódni két-három mondat után a hullámhosszára!
Mindkettejük megelégedésére végzi a munkáját.
Ismeri az árut, amelynek eladása a feladata.
Igényes.
Nem erőszakos, - tukmáló!
Nekem az olyan stílusú sutyerákokkal van "problémám", akik olyan szinten antiszociálisak, hogy otthon a tükör előtt saját magukkal is összeverekednek időközönként, - annyira embergyűlölők! -Nem is értem, hogy amikor felveszik az ilyen embereket, hogyan kerülhetnek eladópult mögé! Persze a jó öreg magyar szokás, - a "7 az egyben" (munkakör) - törvényszerűen generálja az ilyen élethelyzeteket...
Nem kell a vásárlókat sem sajnálni, - sokan képzelnek sokkal többen magukról, mint amennyik, de egy előzékeny, udvarias bolti eladón nehéz fogást találni. -Sokszor a legnagyobb surmókat is "le lehet kenyerezni" jó és hatékony stílussal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!