Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Bolti eladói munka mennyire...

Bolti eladói munka mennyire számít alja, lenézett munkának?

Figyelt kérdés
jún. 3. 13:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire.
jún. 3. 13:20
 2/10 anonim ***** válasza:
82%

Az attól függ melyik kasztot kérdezed..én alulról nézem(élem) az életet, nekem nem aljamunka..

kőgazdagot kérdezz...na persze az szóba sem áll a szegényebb réteggel.

jún. 3. 13:29
 3/10 anonim válasza:
93%
Részemről semennyire. Más nevében pedig nem nyilatkozom.
jún. 3. 13:29
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Semennyire. Miért lenne az?
jún. 3. 13:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális munka. És azért elég sok bolt van, ami messze van az alja kategóriától.
jún. 3. 13:37
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Eszembe nem jutna lenézni azt, aki eladóként dolgozik, alja munkának sem mondtam volna sosem.
jún. 3. 13:45
 7/10 anonim válasza:
100%
Azt nèzem le, aki lusta dolgozni.
jún. 3. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire nem az!

Számomra sokat jelent a stílus!

Normális ember csak a stílusából adódóan néz(het) le egy bolti eladót!

Én szívesen járok vissza olyan bolti eladóhoz, aki kereskedő vénával van megáldva!

Előzékeny.

Udvarias.

Képes a vevővel együtt gondolkodni, - ráhangolódni két-három mondat után a hullámhosszára!

Mindkettejük megelégedésére végzi a munkáját.

Ismeri az árut, amelynek eladása a feladata.

Igényes.

Nem erőszakos, - tukmáló!

Nekem az olyan stílusú sutyerákokkal van "problémám", akik olyan szinten antiszociálisak, hogy otthon a tükör előtt saját magukkal is összeverekednek időközönként, - annyira embergyűlölők! -Nem is értem, hogy amikor felveszik az ilyen embereket, hogyan kerülhetnek eladópult mögé! Persze a jó öreg magyar szokás, - a "7 az egyben" (munkakör) - törvényszerűen generálja az ilyen élethelyzeteket...

Nem kell a vásárlókat sem sajnálni, - sokan képzelnek sokkal többen magukról, mint amennyik, de egy előzékeny, udvarias bolti eladón nehéz fogást találni. -Sokszor a legnagyobb surmókat is "le lehet kenyerezni" jó és hatékony stílussal!

jún. 3. 13:52
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt látom mekkora szívás annak lenni. De nem nézem le.
jún. 3. 14:18
 10/10 anonim ***** válasza:
86%
Manapság már semennyire sem lenézett.
jún. 3. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!