Szerintetek jónak számít ez a fizu, vagy átlagosnak?
Ruhabolti eladó vagyok (Reserved), heti 30 órában dolgozom, 4 nap fix munkanap van egy héten. Van, hogy napi 6 órát kell csak melóznom, de van hogy napi 10-11et is, ami elég fárasztó a sok pörgés, rengeteg teendő miatt. Állandóan kasszázás, kígyózó sorok a kassza előtt, mellette fülkehordás állandóan, problémamegoldás, vásárlók igényeinek kielégítése, vásárlók bunkóságának eltűrése, visszaáru felcímkézése.
Emellett minden héten 2 nap érkezik új áru, akkor van hogy reggel 6ra kell menni dolgozni, 6tól 10ig (nyitásig) komoly fizikai munka (legalábbis nőként) 30-40 kilós kartonok cipelése ki-be a raktárból, aztán nyitás, szokásos metódus kb délután 4ig 5ig.
Egyébként szeretek itt dolgozni, jófejek a kollégák, kb velem egyidősek és lehet velük beszélgetni.
Na de hogy a lényegre térjek: nettó 291.000 a fizetésem esti pótlékokkal, szja mentességgel együtt, mert 23 vagyok.
Szerintetek gyalázatos?
Heti 30 óra munkára ez kiváló fizetés szerintem ehhez a munkához.
Ha az átlagos havi órabérre leosztjuk, akkor ez óránként valamivel több, mint nettó 2200 HUF.
A jelenlegi nettó bérminimum órabére szakképzett munkára teljes munkaidőre számolva 1290,-Ft.
Tehát óránként kb. 890 forinttal többet keresel a szakképzett bérminimumhoz képest.
Kedves utsó, albiban lakunk a párommal, két fizetésből élünk :)
Ő 350et keres, az albi meg havonta 165ezer, szóval azért nem rágjuk a küszöböt :)
Kíváncsi voltam ki mit gondol, köszi a válaszkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!