Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez jónak számít, átlagosnak?

Ez jónak számít, átlagosnak?

Figyelt kérdés
Albérletben lakok, nincs autom de van 3 millio megtakaritásom.
2012. máj. 27. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
igazából ez nagyon kevés infó, vannak akik azt mondják ez átlagos, de sokan vannak akik azt mondják ez teljesen jó, mondjuk max 30 éves korig, 64évesen már nem annyira...
2012. máj. 27. 20:44
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha van eszed és jól forgatod a pénzt és kamatoztatod, akkor ügyes vagy. Ha meg csak gyűjtöd, hogy majd vehess sok sok cukorkát, akkor nem vagy ügyes.
2012. máj. 27. 20:49
 3/6 A kérdező kommentje:

16 éves korom óta élek albérletben most 26 vagyok.

Otthon (egy hónapban egyszer megyek haza) mindig az a téma hogy semmire sem fogom vinni az életben. Bezzeg a nővérem, két gyerek egy férj meg a fiú háza.

2012. máj. 27. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Végül is 3millió kamatozik kb havi 20ezret, bár az egész semmire nem elég max Szabolcs-Szatmárban veszel belőle 1 vályog házat,de nyugodtan fexel le aludni minden este.
2012. máj. 27. 21:00
 5/6 kapo1588 ***** válasza:
teljesen jó szerintem 26 évesen fogadd gratulációm!!! megosztanád hogy mivel sikerült összerakni? mit dolgozol? mennyit tudsz félrerakni? mibe fekteted?
2012. máj. 27. 21:37
 6/6 A kérdező kommentje:
Konferencia szervezo vagyok egy Olasz tulajdonba levo cegnel. A fix eleg keves de jo jutalekot kapok ha jol megy a munka. Nem fektetem be semmibe mert ahoz nem ertek.
2012. máj. 28. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!