Ez jónak számít, átlagosnak?
Figyelt kérdés
Albérletben lakok, nincs autom de van 3 millio megtakaritásom.2012. máj. 27. 20:25
1/6 anonim válasza:
igazából ez nagyon kevés infó, vannak akik azt mondják ez átlagos, de sokan vannak akik azt mondják ez teljesen jó, mondjuk max 30 éves korig, 64évesen már nem annyira...
2/6 anonim válasza:
Ha van eszed és jól forgatod a pénzt és kamatoztatod, akkor ügyes vagy. Ha meg csak gyűjtöd, hogy majd vehess sok sok cukorkát, akkor nem vagy ügyes.
3/6 A kérdező kommentje:
16 éves korom óta élek albérletben most 26 vagyok.
Otthon (egy hónapban egyszer megyek haza) mindig az a téma hogy semmire sem fogom vinni az életben. Bezzeg a nővérem, két gyerek egy férj meg a fiú háza.
2012. máj. 27. 20:50
4/6 anonim válasza:
Végül is 3millió kamatozik kb havi 20ezret, bár az egész semmire nem elég max Szabolcs-Szatmárban veszel belőle 1 vályog házat,de nyugodtan fexel le aludni minden este.
5/6 kapo1588 válasza:
teljesen jó szerintem 26 évesen fogadd gratulációm!!! megosztanád hogy mivel sikerült összerakni? mit dolgozol? mennyit tudsz félrerakni? mibe fekteted?
6/6 A kérdező kommentje:
Konferencia szervezo vagyok egy Olasz tulajdonba levo cegnel. A fix eleg keves de jo jutalekot kapok ha jol megy a munka. Nem fektetem be semmibe mert ahoz nem ertek.
2012. máj. 28. 00:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!