Önéletrajz hazugság?
Üdv!
Vidéken élek, fiatal pályakezdő vagyok. Jelentkeztem egy budapesti állásra, a be adott önéletrajzomban Budapestet jelöltem meg lakhekynek, illetve egy pesti céget jelöltem meg jelenlegi munkahelynek. Ebben az egyben ferdítettem, valójában egy vidéki cégnél dolgozom ugyanebben a munkakörben.
A pályázott munka és a jelenlegi munkám között nincs összefüggés. Szerintetek ez nagy ferdítés?
Ui: muszáj volt ezt meglépni, sokszor tapasztaltam, hogy a lakhelyem miatt utasítottak el.
Szia, Pisti, jelentkezett hozzánk egy srác, most nálatok dolgozik... rendes csávó, megvagytok vele elégedve?
Te, Zoli, nekünk nincs ilyen nevű dolgozónk...
MIndennapos beszélgetés.
A jelenlegi és a pályázott munka között semmilyen összefüggés nincs
igen, és? CSak két grafológus ismerheti egymást, egy grafológus és egy hentes nem?
A kérdező már elküldte/átadta a jelentkezését. Ez már megtörtént, nem lehet rajta változtatni.
Csak annyi a kérdése, hogy emiatt pokolra jut majd, vagy Szentpéter kis félrenézéssel beengedi-e a menyországba. :-) Vagyis, hogy az önéletrajz valótlansága erkölcsileg mennyire elitélendő a helyzetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!