Prostitúció az országban? Ilyen siralmas a gazdaság? Vagy csak a nők helyzete?
Nem tudom a megfelelő rovatba írom e a soraim, mindenesetre remélem maradhatnak.
Nemrég költöztem vissza Nürnbergből, ahol villanyszerelőként dolgoztam. Egyedülálló voltam, néha-néha elmentem egy fizetős hölgyhöz. Évente egyszer.
Így Budapesten is gondoltam megpróbálom.
Megdöbbenve tapasztaltam, hogy nagyon csinos fiatal lányok bagóért adják magukat. 25-30.000 forintos árakat hallottam a telefonban, sőt olyan is volt aki natúr együttlétet ajánlott +5000 forintos "feláron" ahogy ő mondta "extra".
Ez a szolgáltatás kint volt 250-300 euró/óra, semmi nem natúrban természetesen.
A gazdasági helyzet tényleg itt tart, hogy ilyen csinos, fiatal lányok arcukat felvállalva ennyi pénzért hagyják magukat mindenféle büdös-koszos-durva férfival hálni?
Veszek a hentesnél egy darab borjúhúst, megmosom melegvízbe, vágok rajta egy szűk lukat aztán ugyanaz, ha nem jobb!
Megvan az ebédnekvaló is és nem került 30 ezerbe, ráadásul nem is beszél vissza!
😂😂😂😂😂😂😂
Patyolat, hogyne miután minden héten vagy huszan fürdetik a gcibe!
27-es ez egy elég primitiv hasonlat volt. A geczit tudtommal lelehet mosni tusfürdővel és melegvizzel. Gondolom nem rászáradt geczivel várja a vendégeit!
Levan fürödve, tiszta, jó illata van, haja kimosva, leborotválva, edző terembe járnak, egeszsegesen esznek, költenek magukra szépek. Nem undorodok egy prostitól, ha ad magára. Inkabb egy ilyen mint valami részeg büdös nő.
Nemtom haver, nem vagyok egy swarci, se egy momoa, de nőnek, lánynak szexért én még életembe nem fizettem!
Nem is fogok, meg már nem is kell így egy éve nősen!
Miért vagy ilyen dühös ezekre a lányokra?
Én nem vagyok dühös rájuk, nekem nem ártottak, szerintem neked sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!