Prostitúció az országban? Ilyen siralmas a gazdaság? Vagy csak a nők helyzete?
Nem tudom a megfelelő rovatba írom e a soraim, mindenesetre remélem maradhatnak.
Nemrég költöztem vissza Nürnbergből, ahol villanyszerelőként dolgoztam. Egyedülálló voltam, néha-néha elmentem egy fizetős hölgyhöz. Évente egyszer.
Így Budapesten is gondoltam megpróbálom.
Megdöbbenve tapasztaltam, hogy nagyon csinos fiatal lányok bagóért adják magukat. 25-30.000 forintos árakat hallottam a telefonban, sőt olyan is volt aki natúr együttlétet ajánlott +5000 forintos "feláron" ahogy ő mondta "extra".
Ez a szolgáltatás kint volt 250-300 euró/óra, semmi nem natúrban természetesen.
A gazdasági helyzet tényleg itt tart, hogy ilyen csinos, fiatal lányok arcukat felvállalva ennyi pénzért hagyják magukat mindenféle büdös-koszos-durva férfival hálni?
Nem tudom melyik pizsamadban álmodtad Németorszagban ezeket az árakat, de akkor téged nagyon átvertek kint, vagy valami luxus lányt kaptál!
Svájcban lakom, itt kernek 1 órára 150-200at!
Németorstagban 99%-ban legtöbb helyen, 1 óra maximum 150 euro, és benne van a natúr francia!
Az extra nem feltetlen azt jelenti, hogy gumi nelkül szexel, az egy alapon feluli plusz szolgaltatas, natur francia, szajbaelvezes, anal stb...
23-30 ezer nem olcsó, fél óra, órára!
Egyrészt az átlagfizetés 300E körül van, úgyhogy a 25-30 elég sok. Ezért is van tele kiéhezett házas pasassal az összes társkereső, reménykednek az ingyen dugásban.
A szegregátumban, nevelőotthonban sajnos hamar megtanulják a lányok, hogy ha egy kicsit is jó alakjuk van, nem kell elmenni takarítani, gyártósorra. Kiemelik a stricik hamar, rákapnak a bulikra, éjszakai életre és mindezért elég, ha kiszolgálják a kuncsaftokat. Abból a 25e-ből ennyit látnak ezek a nők:fűtött lakás, hétvégén buli, egy jobb autóval elviszi a fiújuk néha bevásárolni. Nincsenek milliói egyiknek sem, hiába kurválkodnak. Ha te büdösen, durván mész hozzájuk, 10 percen belül kikísér két kandisznó és péppé veri az arcodat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!