Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Prostitúció az országban?...

Prostitúció az országban? Ilyen siralmas a gazdaság? Vagy csak a nők helyzete?

Figyelt kérdés

Nem tudom a megfelelő rovatba írom e a soraim, mindenesetre remélem maradhatnak.

Nemrég költöztem vissza Nürnbergből, ahol villanyszerelőként dolgoztam. Egyedülálló voltam, néha-néha elmentem egy fizetős hölgyhöz. Évente egyszer.

Így Budapesten is gondoltam megpróbálom.

Megdöbbenve tapasztaltam, hogy nagyon csinos fiatal lányok bagóért adják magukat. 25-30.000 forintos árakat hallottam a telefonban, sőt olyan is volt aki natúr együttlétet ajánlott +5000 forintos "feláron" ahogy ő mondta "extra".

Ez a szolgáltatás kint volt 250-300 euró/óra, semmi nem natúrban természetesen.

A gazdasági helyzet tényleg itt tart, hogy ilyen csinos, fiatal lányok arcukat felvállalva ennyi pénzért hagyják magukat mindenféle büdös-koszos-durva férfival hálni?

máj. 22. 02:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
12%

Nem bírom az igénytelenséget!

A tudatlan igénytelenséget sem!

A mosdatlan hugyos hajleszokat sem tolerálom, a prosti kb egy szinten van vele nálam!

Megértem azt a 2-3 gyerekes nőt aki megözvegyült, vagy lelépett mellőle a csávó, de azok nem nyomatják ezt így!

Szal simán "pofátlanság" társadalmi szinten a jelenség, az igény rá meg egyenesen szánalmas!

máj. 23. 14:53
 32/37 anonim ***** válasza:
82%

29- es csak némelyik magyarnál ilyen huu de menő duma, én még sose fizettem nőnek nem is fogok,meg milyen undoritoak stb ja mert pénze sincs rá...

Ausztria, Nemetorszag, Svajc, Hollandiaban ez teljesen hetköznapi dolog hogy elmennek egy ilyen nőhöz, nincs benne semmi különös.

Ha valakinek nincs nője és szexhiánya van miért ne mehetne el egy fizetős csajhoz? Jah mert széditgetni mást, hazudozni jobbra balra ingyen pina reményében korrektebb nemde? A rosszlanyokon, meg alapbol barhol a vilagban azert van nem egy nő aki jól néz ki, igényes és némelyik annyira fullos, hogy nem is kapna az ember ilyen csajt meg mashogy.

máj. 23. 14:59
 33/37 anonim ***** válasza:
26%

31-es életesben nem voltál még prostinál, olyan gyáva vagy, hogy közelébe se voltál még utcai k*rvának se, max anyád pinaját láttad életedbe, szerintem pénzed sincs rá, csak útálod a nőket és osztod itt az észt meg jampiskodsz!

Egy prostinak, aki hírdetéssel lakáson dolgozik, tiszta körülmények között, a 99 % mind nagyon tiszta és igényes fullos csajok, fürdenek előtte és utána is! Csak almodni tudnál a pinájukról, ott jó mélyen a zsebedbe kell nyúlni ha ilyet akarsz apukám! Gondolom az bántha a csörödet, hogy fizetni kell!

máj. 23. 15:07
 34/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell pénz ahhoz, hogy nőt szerezz!
máj. 23. 16:02
 35/37 anonim ***** válasza:
22%

33 nős vagyok már bubukám!

De lehet a te muterod is megvolt fénykoromban 😂

Majd szólj ha olyan csajt találsz fizetősbe aki a normafánál pucérba tolja veled, meg a jánoshegyi kilátóba!

Nekem megvolt az is ingyen!

máj. 23. 16:05
 36/37 anonim ***** válasza:
29%
Aquawörld, csillaghegyi só szoba, cserkeszőlő termál medence, palatinusz, paskál strand, róka hegy, csepeli temető mind megvolt és még sorolhatnám mennyi helyen...
máj. 23. 16:10
 37/37 anonim ***** válasza:

"Jah mert széditgetni mást, hazudozni jobbra balra ingyen pina reményében korrektebb nemde?"

Szó sem volt ilyenről!

Meg kell találni azt a nőt aki ugyanazt keresi amit te.

máj. 23. 16:20
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!