Más is modern rabszolgának érzi magát?
Figyelt kérdés
Rengeteg ember dolgozik 12órákat sőt van aki többet,mègis lakhatásra meg ètkezèsre elég a jövedelme. Hónapról hónapra éles van.Az árak mennek felfelè a fizetés egyre kevesebbet ér.2024. máj. 20. 21:55
51/56 anonim válasza:
#50 Másfél éve a járok a mostanimhoz, köszönöm. Semmit sem ér. Terápiákra pedig úgy en bloc szerintem 10 éve lassacskán. Semmit nem értek eddig.
#49 Nem egyszerű ám véghezvinni megfelelő eszközök nélkül. Sokkal komplikáltabb az öngyilkosság, mint azt az átlag ember gondolja mert minden be van tiltva és lehetetlen beszerezni. Nem egy perc az egész és alapos tervezés kell hozzá, hogy ne cseszd el. És én nem gondolom magam pofátlannak, szerintem az volt pofátlan, hogy idekényszerítettek és nincs méltóságós kilépési mód.
52/56 anonim válasza:
Nincs betiltva sem a konyhakés, sem a gyógyszer, sem a 10 emeletes házak. De neked inkább pszichiáter kell nem pszichológus.
53/56 anonim válasza:
Konyhakéssel megölni magad? XD Majd beleesel mint a szamurájok, mi? Ha meg is tudnád vele valahogy ölni magad, az egy hosszú és fájdalmas procedúra amit a tested nem fog engedni mert fáj. A gyógyszerek 99%-a túladagolás elleniek, csak szenvedni fogsz miközben kihányod, de nem halsz bele. 10 emeletesről ugrálnak ki emberek de sajnos több ember csak lebénul és egy életre nyomorék lesz tőle, mint hogy belehaljon. Nem kell nekem pszichiáter, a pszichiáter a munkautálatot nem tudja kezelni.
54/56 anonim válasza:
Aki szeretne valamit az megtalálja a módját. Aki nem szeretne az megtalálja a kifogást, hogy miért is nem lehet. Te is csak kifogásokat keresel.
55/56 anonim válasza:
Alkalmazott mérnök vagyok. Nem teljesen érzem modern rabszolgaságnak az alkalmazotti letet ahogy te irod, de bizonyos szempontból igazad lehet. Gondoltam már én is azt néha, hogy túl sokat idegeskedem más pénze miatt. 10 éven belül ezért is lenne jó ha saját vállalkozásba tudnék kezdeni. Az se érdekel ha végül nem ezen a területen amin most dolgozok csak valami sajat legyen.
56/56 anonim válasza:
Mindenki olyan életet él, amilyet választott magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!