Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Más is modern rabszolgának...

Más is modern rabszolgának érzi magát?

Figyelt kérdés
Rengeteg ember dolgozik 12órákat sőt van aki többet,mègis lakhatásra meg ètkezèsre elég a jövedelme. Hónapról hónapra éles van.Az árak mennek felfelè a fizetés egyre kevesebbet ér.
2024. máj. 20. 21:55
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim ***** válasza:
19%

Nézd lehet váltani!

Heti 4 napot dolgozok szeretem mit csinálok.

Havi másfél millió Ft nettóban megvan.

2024. máj. 21. 18:45
 42/56 anonim ***** válasza:
#41 Mit dolgozol?
2024. máj. 21. 19:07
 43/56 anonim ***** válasza:
Válts munkát, lehet vállakozni is. Nagyon sok szokmunkából hiány van, amik a diplomás munkák 80 százalékánál jobban fizetnek, 1 év alatt el lehet végezni, 1-2 év mire kitanulod élesben.
2024. máj. 21. 19:09
 44/56 anonim ***** válasza:
Mindegy, lényegtelen a vita a bérekről meg a tanulmányokról. Az a lényeg, hogy aki nem akar dolgozni, az ezt nem teheti meg vagy az életével fizet érte. Ez pedig igen is rabszolgaság és mindegy, hogy a társadalom vagy a természet aki a mestered.
2024. máj. 21. 20:03
 45/56 anonim ***** válasza:
Megteheted. Veszel egy tanyát és eltartod magad. Vagy veszel egy sátrat és elvonulsz a természetbe. Azt te sem gondolod, hogy valaki csak úgy eltart.
2024. máj. 21. 20:43
 46/56 anonim ***** válasza:
90%
Sokan megteszik, hogy nem dolgoznak. Nyilván ez úgy tud működni, hogy mások tartják el őket. Ezt inkább ne is minősítsük.
2024. máj. 21. 20:51
 47/56 anonim ***** válasza:

"Veszel egy tanyát és eltartod magad" Több munka mint a 40 órás bérrabszolgaság. "Vagy veszel egy sátrat és elvonulsz a természetbe" Télen megfagysz és kajád sem lesz nagyon, egészséged meg romba megy. "Azt te sem gondolod, hogy valaki csak úgy eltart" Én igen is így gondolom, hogy ha már ide lettem erőltetve erre a világra a szüleim által és nincs méltóságos asszisztált öngyilkossági lehetőségem ha nem fogadom el az univerzum törvényeit és a világ felhasználási feltételeit, akkor valaki igen is tartson el. tehát igen, én így gondolom.

46: Miért is ne?

2024. máj. 21. 21:06
 48/56 anonim ***** válasza:
És még mielőtt nekem ugrotok, hogy "senki nem tart vissza, öljem meg magam saját magam, ne akarjam ebbe az államot belekényszeríteni". Jelenleg a BTK pedig úgy vélekedik erről, hogy öngyilkosságot elhallgatni, nem bejelenteni illegális, ha tudja hogy más készül erre. De azért senki sem tart vissza, ugye? Ha pedig kiderül, akkor akaratod ellenére leszel bezárva a pszichiátriára.
2024. máj. 21. 21:12
 49/56 anonim ***** válasza:
23%
47, 48: nem kell bejelentened senkinek, hogy el akarod magad tenni láb alól. Csak megteszed és meg van oldva a gondod. Aki igazán el akarja dobni magától az életet az megtalálja a módját, hogy hatékonyan megoldja és senki nem tudja ebben megakadályozni. Csak kifogásokat keresel. Ha tényleg azt várod el, hogy más ember dolgozzon azért, hogy te életben maradj, akkor egy pofátlan élősködő vagy, akkor is ha gyártasz hozzá ideológiát, amivel megpróbálod magadat meggyőzni, hogy ez így van rendjén.
2024. máj. 22. 08:19
 50/56 anonim ***** válasza:
#47 Menj pszichologushoz.
2024. máj. 22. 08:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!