Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lehetnek szakacs egy étteremben?

Lehetnek szakacs egy étteremben?

Figyelt kérdés
Nem tudok éttermi szinten főzni de megnézése minden nap a super tv2n a sefek sefet. Nagyon tetszik a három séf munkája. Úgy érzem mióta a műsort nézem sokat fejlődtem és tudnék konyhán főzni. Egyszer már jelentkeztem is konyhára de csak konyhafiunak akartak felvenni mosogatni meg zöldséget pucolni.

2024. máj. 20. 16:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

En reges-reg egy messzi-messzi galaxisban dolgoztam az egyik mücheni wiesenwirtben ( olyan etterem aminek volt sajät sörsätra az Oktoberfesten)

nyaranta 3000 ülöhelyünk volt, telen csak olyan 1000-1500( rendezveny függvenyeben). Hetközben minden posztra csak egy fel ember jutott( ergo minden ember 2 pälyät vitt) hetvegen( pentek-szombat-vasärnap) minden pälyän 2 ember ällt.Nyaranta a sörkert konyhai reszet vagy 2 jugo, vagy 1 magyar vitte...

Lehuztam ott 3 evet es eleg sok embert lättam megkattanni a hajtästol es az ällando nyomästol.

Ami a teveben megy az csak szinhäz. A konyha magasfoku koncenträciot es fegyelmet követel meg amihez hozzäjön hogy viszonylag keves idöd van elkesziteni 110-120%ra az adott etelt...

Föltennem a kerdest, hogy te pszichiätriai problemäkkal mit keresnel egy ilyen helyen?

2024. máj. 29. 12:13
 12/13 A kérdező kommentje:
800 ezer forintot.
2024. máj. 29. 14:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Muhaha
2024. máj. 29. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!