Lehetnek szakacs egy étteremben?





En reges-reg egy messzi-messzi galaxisban dolgoztam az egyik mücheni wiesenwirtben ( olyan etterem aminek volt sajät sörsätra az Oktoberfesten)
nyaranta 3000 ülöhelyünk volt, telen csak olyan 1000-1500( rendezveny függvenyeben). Hetközben minden posztra csak egy fel ember jutott( ergo minden ember 2 pälyät vitt) hetvegen( pentek-szombat-vasärnap) minden pälyän 2 ember ällt.Nyaranta a sörkert konyhai reszet vagy 2 jugo, vagy 1 magyar vitte...
Lehuztam ott 3 evet es eleg sok embert lättam megkattanni a hajtästol es az ällando nyomästol.
Ami a teveben megy az csak szinhäz. A konyha magasfoku koncenträciot es fegyelmet követel meg amihez hozzäjön hogy viszonylag keves idöd van elkesziteni 110-120%ra az adott etelt...
Föltennem a kerdest, hogy te pszichiätriai problemäkkal mit keresnel egy ilyen helyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!