Másoknak hogy sikerül magukat benyalni egy jó munkahelyre?
Szerintem "mások" NEM benyalják magukat, hanem van normális végzettségük, emberileg is rendben vannak, egy állásijterjún képesekm pozitívan viselkedni ahelyett, hogy másokra irigykednének vagy másokat gyanusítgatnának.
Ha TÉGED nem vesznek fel, akkor a hiba BENNED van!
Nem benyalással, hanem társadalmi (főleg rokoni) kapcsolatok segítségével szerzi a sok harmadrangú személy a zsír állásokat.
Fiatalok - főleg nők - még szexel is jól bejuthatnak valahova, ez is teljesen hétköznapi jelenség, amit bárki megfigyelhet.
Sajnos egy degenerált társadalomban így mennek a dolgok, és ez meg is látszik a gazdasági (vissza)fejlődésen is!
Ha szellemi munkáról beszélünk, akkor kell egy diploma.Lehetőleg ne bölcsész, filozófus hasonló.Minimum egy gazdasági.
Aztán, el kell tudni adnod magad.Az nagyon sokat számít.
8#
De, mégis elvannak szállva maguktól.
Az én városomban is olyan nagyképűek,arrogánsak, alig férnek be a hivatal ajtaján.
Nulla nyalással, interjú, felvettek, teljesítek, már vezető vagyok.
Nem azért nem vesznek fel, mert nem nyalsz, hanem mert nem vagy elég jó arra, amire pályázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!