Új munkahelyről mennyi idő után, , illik" elmenni szülni?
Én is úgy gondolom, hogy 1 év. Ennyi idő alatt tudsz bizonyítani, hogy szívesen vegyenek szülés után vissza.
Persze, ha nehezen jön össze a baba és pont sikerült, és a gyerek neked fontosabb, akkor bármikor.
Én egy évvel kezdés után házasodtam össze párommal (közeli kollégák is meg voltak hívva) és esküvő után azonnal jött a baba... én jobban meglepődtem, mint a kollégák és a főnök, szóval teljesen jól fogadták, ennyi idő alatt már odaszoksz és van időd bizonyítani.
Persze azért nem árt, ha utána nem mész táppénzre 2 hónapos terhesen, én most kezdem a 9. hónapot és előző héten még dolgoztam, majdhogynem a főnököm zavart el táppénzre :)
Akinek a helyén vagyok 2 év után ment el.
Én még nem tudom mi lesz 24 vagyok, 1,5 éve vagyok ott, most megint terhes az aki elment, szóval 2-3 év múlva jönne vissza. Nem tudom kellek e még majd azután, ha nem és nem találok másik jó melót, akkor lehet bevállalom a gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!