Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nettó 350 ezres fizetésből...

Nettó 350 ezres fizetésből meg lehet élni?

Figyelt kérdés

17 vagyok, nagyon szeretnék tanár lenni.

Úgy tudom, hogy most az emelés után nettó 350-360 körül van a legtöbb tanár fizetése.

Ez elég ahhoz, hogy az ember kifizessen egy albérletet és rendesen meg tudjon élni belőle?

Szegedi vagyok, ha ez számít.

2024. ápr. 6. 15:19
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
30, Azt értem, hogy nem veszel felesleges dolgokat, egészségesre, de attól a válasz a kérdésre még az hogy nem tudsz megélni 350 000 Ft-ból- egyedül. Ez tény. Akkor sem ha csak vegetálsz.
okt. 12. 00:49
 32/32 anonim ***** válasza:

31, tehát ahogy írtam nem éhezek, nem nyomorgok, nem rongyokban járok, nem vagyok büdös, koszos, igénytelen. Spórolós vagyok, ez igaz. Alapból ilyen vagyok, ha sokat keresnék, akkor is ilyen lennék. Amire kell, arra jut. Éves szinten legalább 1 millióval tudom növelni a megtakarításaimat. Valaki feldobta ezt a mosógépes témát. Ha kell bármikor veszek újat. Ezek szerint ez a "nem tudok megélni" kategória. Rendben.

Gyerekkoromban sokkal rosszabb körülmények között éltem. Van összehasonlítási alapom. Lehetne sokkal rosszabb. Szerintem a nyomorgás, vegetálás nem ez. De akkor nem vagyunk egy véleményen.

okt. 12. 07:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!