Nulla stressztűrő képességgel, 180 ezres nettó fizetésből mégis mi a túrót kezdjek?
2#
Nem tagadom. Nem vagyok egy élelmes ember. Ha becsületes munka ennyire elég, akkor ez van. Egyébként nem kérek az utalásodból, ha van kedved hozzá, ha nincs.
4#
A középiskolát már érettségi előtt ott kellett hagynom a francba. Amúgy sem értem mi a túrót kerestem ott, magas volt. Már bánom hogy nem egy 3 éves szakmunkásképzőre iratkoztam be annak idején, de szerették volna itthon, hogy legyen belőlem valaki, diplomás ember, vagy mit tudom én.
Az onsajnalattal semmire se mesz, a helyzet nehez es ennel csak rosszabb lesz a kozeljovoben.
A helyedben mennek nyugatra ha nem kotnek ide szoros csaladi vagy barati szalak, mert lehet a megelhetesed lesz veszelyben ugyanis a berek nagyon nem kovetik majd le ezt az inflaciot. Ha nem jon be legalabb megprobaltad.
Vannak alternativ lehetőségek ma már szinte mindenre, nem kell klasszikus iskola, de, ha nem tudod, hogy mit akarsz elérni, vagy merre indulni, az viszont gáz.
Az önsajnálatot el kéne hagyni és elindulni valamerre, ha szerencsés vagy, a piac simán fel tud venni és onnantól, nyert ügyed van! A kérdés itt szerintem, hogy te mit akarsz és mit szeretnél, mert az nem világos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!