Ha nem akarom elkövetni a MűhelyPRN-es Merci tulaj hibáját, akkor milyen autót engedhetnék meg magamnak nettó 400 ezres fizetésből?
Biztosan sokan látták most ezt a videót:
https://www.youtube.com/watch?v=3-5WnRhuxK0
Srác S osztályú Mercit vett, de kiderült, hogy közlekedésre alkalmatlan és sok milliós tétel lenne a javítása. Győzködték, hogy ne menjen ki vele a forgalomba, mert életveszély, de nem hallgatott rájuk.
Nos, nekem az autó munkaeszköz (rengeteget vezetek napi szinten) és jelenleg egy 2006-os VW Polo-val közlekedem, de idővel szeretném cserélni, mert a 320 ezer km-t átlépte és a legutóbbi szerviz is 270 ezer volt amit alig tudtam (de inkább alig akartam) kinyögni.
Szeretném megtalálni azt a típust/típuspalettát amit megengedhetnék magamnak fenntartás szempontjából. Mivel totálisan nem értek az autókhoz én is simán beleestem volna abba a csapdába mint a srác. Gőzöm sincs hogy kell autót venni ill. milyen típusok azok amik a világból kimennek és alig kell rájuk költeni, mert annyira megbízhatóak?
Tudnátok ebben nekem tanácsokat adni?
#1: Oké, de aki totál nem ért se az autókhoz, se az autóvásárlás folyamatához, gyakorlati buktatókhoz, hanem csak akar egy HASZNÁLHATÓ AUTÓT, az mit tegyen? Azt se tudom milyen szerelőben bízhatok meg, azt se tudom a saját szerelőm átvágott-e valaha is vagy nem.
Ahogy írtam múltkor egy 270 ezres szervízelést számlázott ki nekem, fogalmam sincs indokolt volt-e mert az autón semmi problémát nem éreztem, de megbíztam benne, mert nem értek hozzá.
Ilyen embernek akkor mégis honnan (hogyan) érdemes használt autót venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!