Havi 550 netto szereny fizetesembol milyen autot vegyek?
ja pojt ma neztem ehy ilyen phaetonos videot hogy valami fogatlan csomtsovany foszer mentos fizubol osszekuporgatott 2 millat egy pahetonra es 3 millio volt meg a javitasi ajanlat...
DE NAGYON JO KIS CSAJOZOS AUTO
hat nem tom anno jartam egy novel aki orvoskent azert nem keresett rosszul, de o is csak ilyen 5-6 millios hasznalt kocsikat vett 3-4 evente
mondjuk ez 4 eve volt
igazabol hidegen hagynak az autok
meg a ceg rendelt nekem egy uj kocsit csak lesz kb oktober mire megjon...ha egyaltalan
pedig az is 8 millio
csak erdekesnek tartom hogy egyszerubb emberek egy mezei ismerkedos beszelgetesben is azt kezdik fejtegetni h nekem milyen auto ILLENE
aztan az ilxen emberek onerobol legalis tevekenyseggel az esetek toredekeben tudnanak akarmilyen autot megvenni
aztan megis nekik a letkerdes
8
Mivel vezetői pozícióban dolgozik, ezért igen, sokat dolgozik, de szereti csinálni. :) Te viszontt elég lekicsinylően beszélsz a "hivatásodról", már ha anak tekinted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!