Havi 550 netto szereny fizetesembol milyen autot vegyek?
"há ad a bank, nem?"
há nem?
HÁT DE NEM?
Érettségim van, itthonról dolgozok kb netto 5-6 órát, és 500k a fizum... ha már ennyire felvágosak vagyunk...
Én ebből a fizubol egy 0km-s CEED-et vettem...
7 hónapja vettem minden oké vele, és ami nem utolsó világbajnok a fogyasztása, persze szigorúan 100-assal.....
én sajnos lúzer vok nekem sose lesz kocsim
már 33 vagyok
Vegyél fel rá hitelt, aztán vegyél belőle valami jó drága használt Mercit / BMW-t / Audit, és nézd meg hogy adósodsz el és mész tönkre az 550 ezres nettód ellenére az autód miatt.
Nem irígységből mondom, hanem tapasztalatból. Sokan így csinálják, én is beleestem ebbe a csapdába amikor először úgy éreztem hogy van della (akkor kerestem én is kb annyit amit most te - csak akkor ez a pénz kb kétszer ennyit ért :) ).
jo hat hol vagyok en hozzad kepest
en az iskolaban is csak a gyoker streber hulyegxerek voltam
azok az eletben se viszik semmire elvegre ugyebar
probaltak nekem bemagyarazni h majd ha streberkedek akk jo lesz, na hogyne,....azert a nagy kanok nem veletlenul azok akik..,,ok mindig tobbre viszik kisebb raforditassal, mert egyszeruen eletrevalobbak
ja de mint irtam kapok a cegtol egy beleposzintu autot, igaz szerencsere nem az alapmodellt hanem jobb motorral meg automatas, de masok ennyi idosen mar az xedik bmwt koptatjak es azt se tudjak hany not dugtak meg benne osszesen
Lófäszt végeztél te a BME-n, kis nethuszár.
Amúgy vegyél egy fäsza Volvót, abból mi baj lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!