Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Havi 550 netto szereny fizetes...

Havi 550 netto szereny fizetesembol milyen autot vegyek?

Figyelt kérdés
kaptam egy lakast pesten tehat nem terhelnek magas lakhatasi koltsegek
2022. júl. 3. 18:39
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
Az egy dolog, hogy mennyi a béred, de mennyi van a vételárra?
2022. júl. 3. 21:39
 22/44 A kérdező kommentje:

"há ad a bank, nem?"

há nem?

HÁT DE NEM?

2022. júl. 3. 21:41
 23/44 anonim ***** válasza:

Érettségim van, itthonról dolgozok kb netto 5-6 órát, és 500k a fizum... ha már ennyire felvágosak vagyunk...

Én ebből a fizubol egy 0km-s CEED-et vettem...

7 hónapja vettem minden oké vele, és ami nem utolsó világbajnok a fogyasztása, persze szigorúan 100-assal.....

2022. júl. 3. 21:49
 24/44 A kérdező kommentje:

én sajnos lúzer vok nekem sose lesz kocsim

már 33 vagyok

2022. júl. 3. 21:51
 25/44 anonim ***** válasza:
93%
7hónap, ezt nevezem. Kiállta az idő próbáját.
2022. júl. 3. 21:51
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél fel rá hitelt, aztán vegyél belőle valami jó drága használt Mercit / BMW-t / Audit, és nézd meg hogy adósodsz el és mész tönkre az 550 ezres nettód ellenére az autód miatt.

Nem irígységből mondom, hanem tapasztalatból. Sokan így csinálják, én is beleestem ebbe a csapdába amikor először úgy éreztem hogy van della (akkor kerestem én is kb annyit amit most te - csak akkor ez a pénz kb kétszer ennyit ért :) ).

2022. júl. 3. 23:38
 27/44 A kérdező kommentje:

jo hat hol vagyok en hozzad kepest

en az iskolaban is csak a gyoker streber hulyegxerek voltam

azok az eletben se viszik semmire elvegre ugyebar

probaltak nekem bemagyarazni h majd ha streberkedek akk jo lesz, na hogyne,....azert a nagy kanok nem veletlenul azok akik..,,ok mindig tobbre viszik kisebb raforditassal, mert egyszeruen eletrevalobbak

ja de mint irtam kapok a cegtol egy beleposzintu autot, igaz szerencsere nem az alapmodellt hanem jobb motorral meg automatas, de masok ennyi idosen mar az xedik bmwt koptatjak es azt se tudjak hany not dugtak meg benne osszesen

2022. júl. 3. 23:49
 28/44 A kérdező kommentje:
meg egyebkent azt is bele kell szamolni h egy nagy komoly auto sok minden elonyhoz hozzasegiti az embert es meg tobb penzt tud csinalni ugyebar
2022. júl. 3. 23:51
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Továbbra sem értem, miért kellene Budapesten kocsi. Minden elérhető közösségi közlekedéssel, ami nem ragad bent a dugóban, mint te. Nem kell parkolásért fizetni, nem kell adókat fizetni az autó után. Ha kellene néhányszor kirándulni menni, akkor bérelj egyet.
2022. júl. 4. 00:38
 30/44 Víctor Orbanescu ***** válasza:

Lófäszt végeztél te a BME-n, kis nethuszár.

Amúgy vegyél egy fäsza Volvót, abból mi baj lehet?

2022. júl. 4. 06:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!