Havi 550 netto szereny fizetesembol milyen autot vegyek?
Figyelt kérdés
kaptam egy lakast pesten tehat nem terhelnek magas lakhatasi koltsegek2022. júl. 3. 18:39
11/44 A kérdező kommentje:
hat mivel van mar tobb fejlesztesem is a cegen belul ami nemzetkozileg is elismert termek lett igy ugy erzem nem csak malmozni jarok be
2022. júl. 3. 19:17
13/44 anonim válasza:
Én a helyedben vennék egy új Mazda 6-ost.
14/44 anonim válasza:
HA annyira számít a fizetés akkor én nettó 665 000 ft ot kapok,
2012-es Renult Scenicem van.
15/44 anonim válasza:
Ennyiből már lehet gondolkodni.
En vennek egy euro 5-ös hasznalt akarmi benzinest, kicsit.
Aztan ha nem a hitelre ment el a havi 150, akkor egy-ket ev utan egy jó önerővel belemennek egy ujba.
A fizuval itt nem jó jönni, mivel kb akarmennyit is mondasz, lesz aki 10 evvel fiatalabb, 6 altalanosa van de minimum annyit keres mint te. Valahogy itt gyakorin mindenki vastagon a brutto atlagnal többet keres nettóban! ;)
16/44 anonim válasza:
Milyen pozicióban fizetnek egy kezdőnek 550 ezer nettót ahova elég 8 általános, el tudod küldeni? Előre is nagyon köszönöm!
18/44 anonim válasza:
Ja félre olvastam, vezető... 8 általánossal kíváncsi lennék hogy hol lehet 8 általánossal vezetőnek lenni, küld el nagyon várom:)
19/44 anonim válasza:
Corvette c6, az menőbb mint sok audi meg bmw 😒😑
20/44 anonim válasza:
Hetes vagyok, egyébként hogy a kérdésre is válaszoljak, nekünk BMW-nk van, újra ugyanezt a márkát választanám, nagyon szeretem és nem a neve miatt. Minden téren kielégítő. Kényelem, biztonság, vezetési élmény, megbízhatóság. Bár tény, hogy viszonylag drága a szervízeltetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!