Havi 550 netto szereny fizetesembol milyen autot vegyek?
Figyelt kérdés
kaptam egy lakast pesten tehat nem terhelnek magas lakhatasi koltsegek2022. júl. 3. 18:39
31/44 anonim válasza:
@28: Mondasz nekem egyetlen egy előnyt, amihez egy "nagy komoly auto" hozzásegít téged? Én megmondom mihez segít hozzá: magasabb fenntartási költségekhez. Kevés olyan munka van, ahol tényleg lényeges faktor hogy te mivel jelensz meg a parkolóban, de még ott sem igazán számít hogy te most "csak" egy szép fekete Volkswagen Arteonnal, vagy egy BMW 7-essel parkolsz le oda.
32/44 anonim válasza:
Vegyél egy KIA Venga benzin 1.4-est. Kis, városi autó.
33/44 A kérdező kommentje:
csajozashoz pedig biztos jo es kell a nagy komoly auto
2022. júl. 4. 12:40
34/44 anonim válasza:
Ne vegyél autót, járj tömegközlekedéssel és kezdj el vagyont építeni. Persze úgysem hallgatsz rám, nem is ez volt a kérdés.
35/44 anonim válasza:
Jajj jajj, megint eljutottunk a csajozashoz kell a szep nagy auto. Kicsit hasonlit par korabbi 6-os BMW-s kerdés stilusahoz a kerdezőnk...
36/44 A kérdező kommentje:
hadde most az h felre tudok tenni evente 2-3-4 milliot az nem tudom milyen vagyon epitesnek felel meg...
tobb penzt ugyse tudok felretenni mint amit keresek szal eleg korlatozottak a lehetosegek
2022. júl. 4. 17:58
37/44 anonim válasza:
Kétféle ember van a világon, aki érti a kamatos kamat fogalmát, és aki nem. Az egyik élvezi, a másik fizeti.
Lehet, hogy most huszonévesen inkább élvezed az életet teljesen értelmetlen költésekre, de kb hasonló energiával 40 éves korodra vagyont is építhetsz. Ha évente 2-3-4 milliót félre tudsz tenni, az már nagyon jó az induláshoz. De lehet ez hibrid megoldás is: vagyont is építesz és reális lábakon élsz.
Értem, hogy kell az autó, de én biztos nem egy drága autóban gondolkodnék. Mondom ezt havi 2 milliós nettó jövedelemmel.
38/44 anonim válasza:
37-esnek: A gyűjtögetéssel az az egyetlen probléma, hogy az ember nem tudja meddig él. Én nem mernék 10-15 évre előre tervezni, mert kitudja mi lesz. Ha megélem az jó. Tehát ez sem 100% biztos recept.
39/44 anonim válasza:
38as ez is egy módszer. Aztán szívás ha mégis megéred a 45öt és arra ébredsz, hogy csóró vagy, de vagy egy jó kocsid.
40/44 A kérdező kommentje:
van pedig sok ember akiknek ez a filozófiája
2022. júl. 6. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!