Szóbeli kinevezés?

Figyelt kérdés

Viszonylag rövid időn belül sikerült 1-2 lépcsőfokon felmásznom.

Egy hónapja majdnem, hogy kijelentette a felettesem, hogy én veszem át egy szegmens irányítását, viszont hosszú adaptációt meghatározott (fél év), ami teljesen elfogadható. A hr megírta, hogy a rendszerben a jelenlegi pozícióm a mérvadó, (merthogy abban még próbaidős voltam, ami most járt le.)

A napokban rákérdeztem a papírokra, amikor is elkezdődött a csúsztatás, mellébeszélés. Miszerint nem szeretnének olyan hibába esni, ahogy egy másik szegmens esetében. (Nem volt megfelelő a választott, és vissza minősítették pozícióban). És bla bla ő úgy gondolta, hogy ha végigmeneteltem a betanuláson, akkor fogok szerződést kapni. Amivel 2 problémám van. Az egyik, hogy a feladatokat megkaptam, a számom kérést megkaptam, de a vele járó bért nem. A másik pedig az, hogy szóbeli megállapodás történt. Ami felveti a kérdést, hogy ki fog erre fél év múlva “emlékezni”, le fogják e tagadni?! Stb.

Mi tevő legyek? Hogy kérjem tőlük a korrekt “elszámolást”? Legyek paraszt és számonkérő? Vagy milyen megfogalmazásban lehet megkérni a munkáltatót, hogy ugyan legyen már szíves papírra vetni a próbaidőmet?

márc. 23. 22:52
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Vagy van a másik verzió amikor járulékbevallás van, de befizetés mögötte nincs, 4-5 havonta meg kapsz egy másik munkaszerződést.
márc. 28. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!