Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a reális bruttó fizetés?

Mennyi a reális bruttó fizetés?

Figyelt kérdés

BP

SW fejlesztés autóipari területen

4 év tapasztalat, 5-10 fős csoport vezetése (most neveztek ki)

BME MSc + angol, német

Rendszeres kiküldetés

2022. febr. 21. 14:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Br. 1.3 - 1.8M Ft között bármi lehet, de ha nagyon specifikus terület akár több is.
2022. febr. 21. 14:51
 2/11 anonim ***** válasza:
19%
Nem tudom, de kiváncsi vagyok. Nekem leesett az állam, mikor az első válaszoló tippjét olvastam...Tényleg ennyi???
2022. febr. 21. 15:01
 3/11 anonim ***** válasza:
86%
#2: Simán, a bruttó 1,3M még kevés is. Egy mezei fullstack senior is megkap 1 milliót, ez meg ha jól értem lead dev munkakör, ráadásul embedded systems.
2022. febr. 21. 15:13
 4/11 anonim ***** válasza:
60%

Nem tippeltem. Autóipari cégnél dolgoztam fejlesztőként. Nyilvánosak voltak a bérsávok.

Tudod, van élet a bérminimumom is túl.

2022. febr. 21. 15:54
 5/11 anonim ***** válasza:
87%
2 es ha ettol leesik az allad nagyon nem vagy kepbe a budapesti fizetesekkel es a budapezti IT fizetesekkel. Kiszamolo blogon volt egy cikk arrol hogy ki mennyit keres, 200+ komment foleg informatikus berek. Olvasd el, erdemes.
2022. febr. 21. 16:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Mèrnök vagyok de nem informatikai területen. Esélyem sincs az infós mérnöki bérekkel versenyezni. Ilyen feltételekkel bruttó másfél Misit simán hazavihet.
2022. febr. 21. 17:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Mihez értesz?
2022. febr. 21. 18:06
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha kell a német , akkor valamelyik értelemszerűen német nyelv területről érkező cég lesz , azok általában nincsenek benne a top 10% -ban. Szóval szerintem az 1.3-1.5 millió a reális bruttóban.
2022. febr. 21. 18:26
 9/11 anonim ***** válasza:

Fenti számok valósak. Ha valaki kevesli az országos átlag közeli jövedelmét, kezdjen el informatikai ismereteket tanulni néhány évig, specializálja a tudását egy válaszott szakterületen, és az indulástól számított 5-8 év múlva a továbbiakban nem lesz gondja a család megélhetése, nem kell állami támogatásokra, adókedvezményekre,... törekedni.

Németországban egyébként a minimális kötelező órabér kb. 14 Euro lesz nemsoká, a legképzetlenebb állásokat vállalók számára is.

14 Euro x 8 óra x 22 nap x 360 Ft az a btto bér, amit a legidiótább, elemi iskolán átergődő mókavállalónak ki kell fizetni a Fritzeknél.

Ehhez képest a fenti informatikai "csop.vez." bér nem is tűnik soknak itthon, ami még mindig "fele" a Németországban elérhető bérnek ebben a poziban.

2022. febr. 25. 17:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Èn két épìtőmèrnököt is ismerek akik infóra vàltottak.
2022. febr. 25. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!