Debrecenben netto 370 ezer Ft milyen fizetésnek minősül 45 évesen?
Ha valaki nem "teremt értéket" azt minek foglalkoztatják akkor?
Szerintdm ez a nem teremt értéket duma baromság!
Tudsz jobban fizető munkát?
Igen -> akkor rossz fizu
Nem -> akkor nem rossz fizu.
Itt borítékolható, hogy le fogják szólni. Itt név nélkül sokan állítólag havi több milliót keres pályakezdőként. Legalábbis ezt hazudja ide. És szerintük, aki ma Magyarországon havi nettó 1 milliót alatt keres, az kizárólag azért van, mert fogyatékos. Bezzeg ők milyen ügyesek és okosak... Hány ilyet olvastam már itt... amit mondjuk nem értek, hogy mire jó ez a vetítés, de mindegy.
Ha a realitásokat nézzük, szerintem átlagos. Nem nyomorogsz, ha átlagos élethelyzetben vagy, átlagos kiadásokkal, nincs sok hiteled, nincs száz eltartottad. De meggazdagodni nem fogsz belőle.
Én pécsi vagyok, nálad valamivel fiatalabb és kicsit keresek csak ez alatt. De nálunk mondjuk szinte zéró ipar van. Debrecen nagyobb és gazdagabb város, több a cég, ipar, munkalehetőség. Van gyógyszergyár, autóipari cégek, stb. Ezért talán fizetésekben is nagyobb a verseny.
Ha általános irodai munka, amihez be kell járni, akkor debreceni viszonylatban (sajnos) jó fizu.
Ettől többet jól fizető munkakörökben (IT, mérnök) lehet keresni, vagy akkor, ha homeoffice dolgozol budapesti cégnek.
45! vannak mázlisták nameg kényszeres perfekcionisták is...
Ettől éveznek!
Országos átlagfizetés az egyik legdrágább városban.
Egyébként én is ott körül keresek Debrecenben (netto 380-400 körül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!