Debrecenben netto 370 ezer Ft milyen fizetésnek minősül 45 évesen?
Figyelt kérdés
febr. 5. 01:38
31/51 anonim válasza:
#30 Természetesen nem minden munkakörben működik a homeoffice, de az irodai munkakörök döntő többségében igen.
32/51 anonim válasza:
30-as a cég ügyfeleit nem kell fogadni. Vicces lenne, ha több ezer ügyfelet a világ minden tájáról személyesen kellene fogadni. Szerencsére már digitális világban élünk.
33/51 anonim válasza:
@12 "Akik itt írják, hogy sz*r fizu, azok debreceniek? Szerintem nem vagytok tisztában vele, milyen rosszul fizetnek itt kb. mindenhol."
El vagy tájolva...
Egy fizetés nem attól szar, hogy mások ugyanott mennyit kapnak, hanem attól, hogy mire elég, azaz, mit tudsz érte vásárolni.
34/51 anonim válasza:
"Persze. A szomszédom azért sír, hogy milyen gáz az NI, mert még 300-at sem fizet, pedig évek óta ott van szellemi munkakörben"
Egy klímás irodában üldögélő órabérben cigizgető, kávézgató, kajátrendelgető, eszegető irodistának nem is kell többet fizetni, hisz nem teremt értéket.
35/51 anonim válasza:
Az NI egy kifejezetten vacakul fizető cég lett. Akkor kezdett minden szétesni, mikor Dr.T. nyugdíjba ment. Az új vezetés fenekestől felforgatta és szétcseszte a céget. Azóta meg fel is vásárolták őket, szóval oda már nem érdemes menni dolgozni.
36/51 anonim válasza:
Szerintem debreceni viszonylatban korrektül fizet az NI, én tavaly mondtam fel náluk, akkor volt 1 400 000 Ft a bruttóm. Persze a jól fizető pesti cégekkel nem tud versenyezni (ezért is mondtam fel).
37/51 anonim válasza:
#36 Hadd találjam ki: R&D részlegen voltál? Mert nekik mindig ki volt nyalva a valaguk a cégnél, máshol meg alul voltak fizetve.
38/51 anonim válasza:
37-es persze, ott, nyilván azon a részlegen érdemes dolgozni, amelyiket a legjobban megfizetik. Betanított munkáért pl. az NI is szarul fizet.
39/51 anonim válasza:
Az IT részleg is alul volt fizetve, nem csak a gyártósor.
40/51 anonim válasza:
Igen, írtam, hogy ezért mondtam fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!