Debrecenben netto 370 ezer Ft milyen fizetésnek minősül 45 évesen?
Figyelt kérdés
febr. 5. 01:38
21/51 anonim válasza:
"szellemi munkakörben, olyan részen, ahol amúgy angol nyelven dolgozik"
Ez onmagaban semmit nem mond, egy kompetensebb kozepiskolas gyerek tud szellemi munkakorben, angol nyelven dolgozni.
Milyen munkakorben pontosan?
22/51 A kérdező kommentje:
Én személy szerint nem szeretnék munkakört megadni itt mert nem szeretném, ha vissza tudnának nyomozni bárhogy is. A lényeg az, hogy irodai munka és nem egyszerű betanított munkáról van szó, hanem elég magas tudás és szakmai tapasztalat kell hozzá, ráadásul nagyon régóta ott dolgozok és semmilyen előrelépés nincs.
febr. 5. 10:54
23/51 anonim válasza:
Ha nincs előrelépés, akkor miért vagy még ott? Fizetésemelést legjobban munkahelyváltással lehet elérni. 370 irodai munkáért amúgy nem jó, de nem is tragikus.
24/51 A kérdező kommentje:
23# A hozzászólók közül is többen írták, hogy Debrecenben nem nagyon lehet ugrálni, mert egyáltalán nincs választék munkahelyekből. Ha jobbat akarok lényegében csak Budapest jöhet szóba. Na ezért vagyok még itt.
febr. 5. 11:09
25/51 anonim válasza:
Budapesten sincs, nehogy azt higyjétek!
Kb márciusig létszàmstop van a komolyabbaknál a jobb poziciókban csak a himi humi vagy dobós cégeknél van felvétel vagy
az állami alja szektorban pl. bkv máv posta.
Ezeknél meg MAX nettó 1800 a heti 40 órás órabér.
Az év végi bónuszokat meg a 13. havikat ki kell valahogy termelni!
26/51 anonim válasza:
#24 Vagy homeoffice. Én is, feleségem is homeoffice dolgozunk. Debreceniek vagyunk.
27/51 anonim válasza:
És a home office pont kiüti a kafeteriátokat rezsibe nameg az utazási támogatást is! Bravo!
28/51 anonim válasza:
27
Jó nagy baromságot sikerült ideböfögnöd. Egyáltalán elolvastad mire reagáltál?
29/51 anonim válasza:
27-es jah, 20k-val több a rezsim, miközben 200k-val többet keresek pesti cégnek dolgozva, nem is értem miért nem bérelek inkább Pesten lakást meg járok be az irodába.
30/51 anonim válasza:
Na és a cég ügyfeleit is a home officodba fogadod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!