Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Debrecenben netto 370 ezer Ft...

Debrecenben netto 370 ezer Ft milyen fizetésnek minősül 45 évesen?

Figyelt kérdés

febr. 5. 01:38
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:
Ismétlem, debreceni fizetésről van szó. Azért kérdeztem, hogy betájoljam magam. Én is gyászosan kevésnek gondolom, és ha ebben leszek megerősítve -persze nem csak az itteni válaszok alapján, hanem próbálok máshol is érdeklődni - akkor keresek más melót akár úgy, hogy lelépek Debrecenből.
febr. 5. 08:46
 12/51 anonim ***** válasza:
74%

Akik itt írják, hogy sz*r fizu, azok debreceniek? Szerintem nem vagytok tisztában vele, milyen rosszul fizetnek itt kb. mindenhol.

A férjem irodai melót végez, 330 az alapfizetése, plusz néha van 30-40 ezer extra.

Én 2,5 éve jöttem el gyedre, diplomám és 2 felsöfokú nyelvtudásom van, akkor kaptam nettó 250-ezret, abból is csak a 200-at tisztán és akárhova jelentkeztem, multihoz vagy kisebb céghez, sehol nem akartak többet fizetni ilyen kvalitásokkal sem. Ja, és mikor elmentem gyedre, 1 hét alatt 300+ jelentkezés jött a helyemre.

Az ismerőseim is ennyit keresnek egyébként, ez a 370 még jónak is számít, hát sokan még mindig 200 ezret kapnak itt.

febr. 5. 08:59
 13/51 anonim ***** válasza:
22%

"Akik itt írják, hogy sz*r fizu, azok debreceniek?"

Igen, es mar lassan az Aldi is tobbet fizet ennel.

Sokkal tobbet lehet keresni ennel pl. egy National Instruments, BMW, EPAM, Deutsche Telekom stb. cegeknel.

febr. 5. 09:08
 14/51 anonim ***** válasza:
34%

"Akik itt írják, hogy sz*r fizu, azok debreceniek?"

Én miskolciként írtam. Nem hiszem, hogy Debrecenben olcsóbb lenne az élet.

febr. 5. 09:18
 15/51 anonim ***** válasza:
69%
Ugyanannyit keresek budapesten 41 évesen... Magyarországon már jóideje kb ugyanaz a matek, csodák itt már nincsenek! Meg ha belegondolsz kivel versenyezzen már bárki is? szinte mindsn tiltott vagy az állam fennhatósága a többit meg belövi a minimálbér meg a bérminimum!
febr. 5. 09:30
 16/51 anonim ***** válasza:
18%
Ja és biztonságiőrként irodaházba... heti 60 óra szabad hétvége 1450 esnettó órabér...15 ös voltam a 41 éves.
febr. 5. 09:33
 17/51 anonim ***** válasza:
36%
Amúgy még elmondom, hogy olaszországban Tarantó környékén a néger mezőgazdaságban dolgozó bevándorlók keresnek 800-900 euròt! Tőlük vettük a füvet tavaly nyaraláskor, mivelhogy ott legális az is, meg sok más is. A vendéglátáson meg csak 7% az áfa! bolti árakra meg bárki rákereshet a neten akit érdekel!
febr. 5. 09:39
 18/51 anonim ***** válasza:
56%
De milyen munkakörben? Gyári szalagdroidnak jó pénz, senior fejlesztőnek pocsék. Egyáltalán melyik cég?
febr. 5. 09:41
 19/51 anonim ***** válasza:
41%
#18 Igazad van, semmi értelme így megítélni egy munkabért. Úgy lehetne megítélni, hogy ilyen és ilyen munkakörben, ilyen végzettséggel és ennyi munkatapasztalattal mennyi Debrecenben és mennyi Budapesten.
febr. 5. 10:00
 20/51 anonim ***** válasza:
16%

"Sokkal tobbet lehet keresni ennel pl. egy National Instruments, BMW, EPAM, Deutsche Telekom stb. cegeknel."

Persze. A szomszédom azért sír, hogy milyen gáz az NI, mert még 300-at sem fizet, pedig évek óta ott van szellemi munkakörben, olyan részen, ahol amúgy angol nyelven dolgozik.

Nyilván info-mérnök vonalon lehet többet keresni, de kb. itt ki is fújt a dolog.

febr. 5. 10:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!