Debrecenben netto 370 ezer Ft milyen fizetésnek minősül 45 évesen?
Akik itt írják, hogy sz*r fizu, azok debreceniek? Szerintem nem vagytok tisztában vele, milyen rosszul fizetnek itt kb. mindenhol.
A férjem irodai melót végez, 330 az alapfizetése, plusz néha van 30-40 ezer extra.
Én 2,5 éve jöttem el gyedre, diplomám és 2 felsöfokú nyelvtudásom van, akkor kaptam nettó 250-ezret, abból is csak a 200-at tisztán és akárhova jelentkeztem, multihoz vagy kisebb céghez, sehol nem akartak többet fizetni ilyen kvalitásokkal sem. Ja, és mikor elmentem gyedre, 1 hét alatt 300+ jelentkezés jött a helyemre.
Az ismerőseim is ennyit keresnek egyébként, ez a 370 még jónak is számít, hát sokan még mindig 200 ezret kapnak itt.
"Akik itt írják, hogy sz*r fizu, azok debreceniek?"
Igen, es mar lassan az Aldi is tobbet fizet ennel.
Sokkal tobbet lehet keresni ennel pl. egy National Instruments, BMW, EPAM, Deutsche Telekom stb. cegeknel.
"Akik itt írják, hogy sz*r fizu, azok debreceniek?"
Én miskolciként írtam. Nem hiszem, hogy Debrecenben olcsóbb lenne az élet.
"Sokkal tobbet lehet keresni ennel pl. egy National Instruments, BMW, EPAM, Deutsche Telekom stb. cegeknel."
Persze. A szomszédom azért sír, hogy milyen gáz az NI, mert még 300-at sem fizet, pedig évek óta ott van szellemi munkakörben, olyan részen, ahol amúgy angol nyelven dolgozik.
Nyilván info-mérnök vonalon lehet többet keresni, de kb. itt ki is fújt a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!