Hol találhatok ilyen jellegű fordítói munká(ka)t?
Figyelt kérdés
Régen, amikor még egyszerűbb volt belepiszkálni a számítógépes játékok forráskódjába, sok játékot fordítottam magyar nyelvre.
Másodállásban vagy alkalmanként szívesen végeznék továbbra is ilyet (nyilván pénzért), és ehhez kérnék segítséget, merre induljak el, hol találhatnék ilyen munkát. Play Áruházban is volt már, hogy ráírtam egy-egy fejlesztőre, hogy szívesen lefordítanám az alkalmazását akár ingyen, de 5-ből mindössze 1 írt vissza, hogy azt nagyon megköszönnék.
jan. 23. 10:59
12/14 A kérdező kommentje:
Csak azt tudom mondani, hogy korábban is csináltam már ilyet unalomból és pénzért is. Akinek szüksége van rá, de nincs pénze fordítóirodát bérelni, az talál módot arra, hogy nekem fizessen, csak a munkát kéne megtalálni hozzá.
jan. 24. 13:01
13/14 anonim válasza:
Sehol sem találsz ilyet. Azért, mert nincs már erre külön kereslet. Erről meggyőzódhetsz úgy, hogy sehol nem látsz ilyen munkákra cégektől meghirdetett pozíciót. Azért, mert ez már egy nagyobb munkafolyamat része. Tehát az, hogy lefordítassz egy szövegrészt vagy valami rendszernek a részét, az már egy másik, nagyobb munkafolyamat egyik részfeladataként jelenik meg a munkahelyen. Például szoftware fejlesztőt keresnek, aki természetes, hogy folyékonyan tud angolul és lefordítja azt ami esetleg szükséges. Ha meg nagyobb feladat adódik, azt megoldják házon belül.
14/14 anonim válasza:
#8: Látom érted a lényeget
#10: Ki nem kötött bele? Chatpartner a livejasmin-on? Iskolai levelezőtárs? Nyelvtanár? Nagyon nem mindegy
#12: De ha neked szent meggyőződésed, hogy márpedig ez így ma életképes, akkor miért nem a könyvelőddel beszélsz az itteni kérdés helyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!