Hol találhatok ilyen jellegű fordítói munká(ka)t?
Régen, amikor még egyszerűbb volt belepiszkálni a számítógépes játékok forráskódjába, sok játékot fordítottam magyar nyelvre.
Másodállásban vagy alkalmanként szívesen végeznék továbbra is ilyet (nyilván pénzért), és ehhez kérnék segítséget, merre induljak el, hol találhatnék ilyen munkát. Play Áruházban is volt már, hogy ráírtam egy-egy fejlesztőre, hogy szívesen lefordítanám az alkalmazását akár ingyen, de 5-ből mindössze 1 írt vissza, hogy azt nagyon megköszönnék.
"Másodállásban vagy alkalmanként szívesen végeznék továbbra is ilyet"
Ez már nem úgy működik mint régen, a nagy játékfejlesztő cégek megbíznak hivatalos fordító cégeket akiknek több tolmács is bedolgozik így nem közvetlenül egyéni vállalkozókkal fognak egyeztetni. A kisebb játékfejlesztő irodák ahol nem számít annyira a minőség azok megoldják AI-val. Teljesen kihalóban lévő ágazat.
#3: továbbítom a szüleimnek
#4: szomorú...
#6: ha 30 évvel ezelőtt még nem éltem, kénytelen vagyok ezt tudatni a szüleimmel is. Hátha okozok egy kis meglepit.
#7: ezekről előbb gondolnám, hogy hitelesített fordítóirodával működnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!