Hogyan találhatok munkát nyáron?
Figyelt kérdés
2hónapra dolgoznék. 18éves vagyok szeptemberbe megyek egyetemre.
A városomba kevés ilyen diákmunka. De hogyha írok akkor nem válaszolnak vagy már betöltött. Kb csak árutöltés van.
Nincs ilyen munkataláló hivatal ahol tudnak találni nekem munkát?
Online kevés van
2023. jún. 12. 13:15
1/10 anonim válasza:
Miért nem tudod megtanulni a ba/be, ban/ben közötti különbséget?!
2/10 anonim válasza:
Manapsag a droidmunkakat leszamitva mindegy, hogy hol laksz. Budoskutpuszta-Alsorol is dolgozhatsz contractorkent UK-ba vagy USA cegeknek.
3/10 A kérdező kommentje:
#1 bocsi nem figyeltem a helyesírasomra
#2 nincs programozói tapasztalatom. Csak nagyon alap irodai szoftvereket tudok használni
2023. jún. 12. 14:04
4/10 anonim válasza:
Menj a Balatononhoz pincérnek, ingyen szállást is adnak.
5/10 anonim válasza:
De miért kell másokra várnod? Vaterán, jófogáson, facebook marketplace-en, egyéb tematikus hirdetési oldalakon használtcikk adásvétellel tudsz némi pénzt csinálni. Ha ügyes vagy, akár sokat is.
6/10 NTBS válasza:
Turistaövezetekbe menj. Felszolgáló, konyhai kisegítő, stb.
7/10 anonim válasza:
Nem írni kell, be kell menni és beszélni a főnökkel. Milyen munkát szeretnél végezni?
8/10 A kérdező kommentje:
#7 bármilyet amiből tanulhatok. Lehet fizikai, irodai is barmi
2023. jún. 12. 18:45
10/10 A kérdező kommentje:
Csak felraktam a kérdést hátha más válaszok is jönnek. Érettségi után elkezdek nézni munkák között
2023. jún. 17. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!