Ilyenkor nyáron hol találhatok munkát?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok 2 hete érettségiztem le.
Szeretnék nyára munkát találni.
Tudnátok segíteni??
2011. jún. 23. 10:43
1/3 anonim válasza:
Diákszövetkezetnél lenne jó, csak ott már ilyenkor esélytelen vagy, pontosabban hatalmas mázli kéne, hogy munkát kapj.
Legokosabb lenne ismerősnél kérdezni, ott még talán nagyobb esély van rá.
2/3 anonim válasza:
Én beregisztráltam a melo diáknál még májusban írásbeli és szóbeli között, de kb annyi időre hívtak amig ledolgoztam a szerződés megkötéséhez szükséges pénzt. Ha nem hívogatod (vagy néha még akko se) nem adnak munkát. Most egy cégnél dolgozom amit az ismerősöm ajánlott. Azért jobbak ezek mint a diákszövetkezetek, mert nem szedik el a béred egy részét, de ugyanúgy biztosítják a szerződéses munkaviszonyt (én pl. tanulónak vagyok ide bejelentve, mert némileg kapcsolódik ahhoz amit tanultam középiskolában). 18/f
3/3 anonim válasza:
Hja és persze amia legfontosabb, hogy fixen minden nap tudsz menni dolgozni, nem csak akkor amikor ők úgy gondolják. (előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!