Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi történik, ha megszűnik a...

Mi történik, ha megszűnik a státuszom?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kicsit bonyolult kérdésem lenne. Remélem tudtok segíteni mert eddig nem jártamm sok sikerrel.

Közalkalmazotti jogviszonyom van. Egy óvodában egy olyan státuszon ami vélhetőleg szeptembertől megszűnik. Hozzáteszem helyettesként vagyok felvéve, a határozott idejű szerződésem júniusig még tart.

A kérdésem az lenne, hogy ha teherbeesem és szülési szabadságon vagyok és közben megszűnik a státusz amin foglalkoztattak milyen csedre gyedre számíthatok?

Az olyan mintha nem is lett volna munkám, vagy az nem számít?

jan. 17. 05:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Amíg meg nem szűnik a szerződésed, az az aug 31ig. De hosszabítaniuk nem kell. Ha pedig megszűnik a szerződésed nem jár semmi.
jan. 20. 20:43
 22/22 anonim ***** válasza:

#20: és akkor kedves kérdező, most okosabb lettél? :D Mert amúgy ugyanezt leírtam már, csak ettől jóval egyértelműbben.

"ugyan az vonatkozik rám mint bárki másra akinek határozatlan a szerződése. Akár megszűnik akár nem."

Akkor így már tudod, mi vonatkozik rád? :D Mert én ebből nem tudnám. De újra elmondom: semmi. Ha lejár a szerződésed, és tudják, hogy terhes vagy, nagyobb eséllyel fognak elküldeni.

Leírtam már: azt kéne tudnod, hogy meghosszabbítják-e a szerződésedet szeptembertből. Mert ha igen, akkor jó hülye vagy, ha ez előtt közlöd velük, hogy te terhes vagy, ugyanis garantáltan nem fognak meghosszabbítani, még ha alapjáraton így is gondolnák.

jan. 23. 09:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!