Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fönököm elküldött egy csomó...

Fönököm elküldött egy csomó papírral a munkaügyikőzpontba, holnap kell mennem. Felakar mondani?

Figyelt kérdés
1 hónapja jelentettem be hogy kismama vagyok. Elvileg a rózsaszínes TB papírom is vinni kell. De még bírnám a munkát, nem értem a fönököm.
jan. 9. 18:11
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
:D :D :D
jan. 9. 19:29
 22/31 anonim ***** válasza:
100%

Úr Isten kérdező!

Milyen papírokat kaptál?

Nagyon úgy néz ki, hogy a munkáltató inkorrekt módon próbált szabadulni tőled és kihasználva a tájékozatlanságodat, szépen elintézte, hogy megszűnjön a munkaviszonyod nála.

Mióta dolgozol ott? Milyen papírokat írtál alá neki?

jan. 9. 19:47
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy ügyvédet, vagy facebookon van ilyen gyed, gyes tanácsadós csoport, sürgősen foglalj oda időpontot, és ma jelentsd be írásban, hogy terhes vagy és jelezd neki, szintén írásban, hogy szeretnéd, ha még egyszer átbeszélnétek a táppénz papírjaidat, mert az egyikre az van írva, hogy közös megegyezéssel megszűntette a munkaviszonyod.
jan. 9. 20:39
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

A kérdezőnek határozott időre szóló munkaszerződése volt a munkáltatóval, ami 2023. 12. 31-ével lejárt, és nem kívánta tovább foglalkoztatni sem új szerződéssel, sem hosszabbítással, vagy határozatlan időre történő átváltoztatással a munkáltató. Ami egy kismama esetén igencsak érthető. Magyarul: Lejárt a munkaszerződésben meghatározott idő és megszűnt a munkaviszony mindenféle felmondás nélkül.

Részemre privátban a kérdező által átküldött iratból ez olvasható ki, nem más.

jan. 9. 21:08
 25/31 anonim ***** válasza:
67%
Édesjóistenem... Ha lejárt a szerződésed, az más, kár, hogy 20+ hozzászólás alatt ez nem derült ki.
jan. 9. 21:12
 26/31 anonim ***** válasza:
39%
Akkor ne vedd fel a munkanélkülit, legyél munkanélkülin a szülést megelőző 2 hónapban, hogy kapj csedet
jan. 9. 21:13
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Úgy aláirtál valamit hogy el se olvastad?
jan. 9. 21:51
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
bolond
jan. 9. 23:36
 29/31 anonim ***** válasza:
0%
Amugy ha határozatlan idejű szerződésed volt akkor ki sem rúghatott volna terhesen. En gyorsan felkeresnek a helyedben egy munkajogaszt, talán támadható a dolog .
jan. 10. 05:40
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Lejárt a határozott idejű szerződése, azért kapta meg a papírokat. Ez jogilag teljesen rendben van, csak szerintem a kérdező nem érti a különbséget a határozott és a határozatlan idejű szerződés között.

Nekem azt írta, hogy meghosszabbították a szerződését, de valószínűbb, hogy szmplán csak új szerződést kapott, nem a régit hosszabbították.

jan. 10. 07:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!