Kifli.hu raktárába hívtak be interjúra (magasemelésű targonca) de kb csak rosszat olvasom a helyről. Valaki dolgozik ott tud valami véleményt mondani?
Hát a raktárosokról konkrétan nem tudok nyilatkozni, a kifli.hu-ról magáról, igen.
Én futárként dolgozom náluk (egy másik cég közénk iktatva).
Vállalkozónak kell lenni, ez tény, de:
- Én adom meg a hónapra melyik napokon akarok dolgozni (az elvárás annyi, hogy minimum 16 napot, és abból 3 hétvégi nap legyen)
- Én adom meg, hogy mikor kezdek és hány órát melózom (5:30-tól lehet jelölni fél órás eltérésekkel, 4-6-8-10-12 órát egy napra)
- Az 5:30-as kezdésnél, arra a fél órára rászámolják az éjszakai pótlékot.
- A vasárnapra elszámolják a pótlékot.
- Munkaszüneti napra elszámolják a pótlékot.
- Mindig megjön időben a kifizetés, az utolsó centig, részletes elszámolást kapok.
- Emellett egy potom összegért (sokkal de sokkal olcsóbban, mint egy kis könyvelőirodát megbízva) segítenek a komplett könyveléssel, számlák kiállításával, bevallással, stb.
Tehát ismét:
Azt nem tudom, hogy a raktárosok, irodisták hogy vannak tartva, de mi futárok nagyon-nagyon jól vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!