A HR-esek a legbefolyásosabbak?
Ha megnézitek minden komoly cégnél egy hr es csaj dönti el hogy te ott fogsz e dolgozni vagy nem.
Tehát mondhatjuk ők számítanak a legjobban egy munkahelyen. Ha szimpatikus vagy vagy bejössz neki simán lehet hogy kivételez is veled.
Egyik ismerősöm nem felelt meg volna a munkára, de felszedte a hr-es csajt akinek volt férje, azóta is ott dolgozik, már házasok.
Tehát mondhatjuk, hogy a HR-es csajszik olyanok mint az adminok/főnökök egy cégnél, toborzás, stb.
#40 ez mit jelent pontosan? Én utoljára 2019 végén interjúztam a pesti irodába, software engineer pozícióra az egyik GCP csapatba, L5 szintre, 2.2-2.4M alapbér + RSU igényre azt mondták, hogy benne van a sávjukban (aztán persze elkúrtam a system design kört és nem kaptam ajánlatot).
Milyen pozícióról beszélsz pontosan, milyen szintről, mennyit fizetnek most és mennyit fizetnek a pénzügyi multik ugyanerre a pozícióra, illetve pontosan melyik pénzügyi multik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!