A HR-esek a legbefolyásosabbak?
Ha megnézitek minden komoly cégnél egy hr es csaj dönti el hogy te ott fogsz e dolgozni vagy nem.
Tehát mondhatjuk ők számítanak a legjobban egy munkahelyen. Ha szimpatikus vagy vagy bejössz neki simán lehet hogy kivételez is veled.
Egyik ismerősöm nem felelt meg volna a munkára, de felszedte a hr-es csajt akinek volt férje, azóta is ott dolgozik, már házasok.
Tehát mondhatjuk, hogy a HR-es csajszik olyanok mint az adminok/főnökök egy cégnél, toborzás, stb.
28-as a fortune 500-ban rengeteg hatalmas gyujtomulti van, ahova gyerekjatek bekerulni, ennek megfeleloen persze nincs semmi presztizse es szarul is fizet a top cegekhez kepest.
Magyarorszagon pl. Google, Amazon, Apple, Microsoft, Nvidia a top5 jelenleg.
Lehet úgy érti a top céget, hogy nagy méretű cég. Gondolom neki egy Bosch is top cég, azért ír ilyeneket, mint Exxon.
Így érthető.
IT-s vagyok, nem az exonnál dolgoztam, és a fenti lista alpján nem is nehéz kitalálni, hogy hol lehet igazán nagy cégnél itthon elhelyezkedni IT-ként. Egyszerűen hülyeség, hogy itthon nehéz 1-2 nagy magyar cégnél, és 3-4 nagy nemzetközninél dolgozni, mert oda olyan nehéz bekerülni.
Nézzetek már rá egy MSCI állás portálra. De pl DBA-t kb bármelyik nagy cég holnapi kezdéssel vesz fel korlátlan számban. Hiányszakmákban már csak így megy
34 leírták már többen, a nagy cég nem egyenlő a top céggel.
31 fel is sorolta az itthoniakat.
"Mint mondtam hiányszakma, nem biztosítást kell tukmálni emberekre, műszaki területen az életrajz és a beugró feladat biztosít minden előszűrést."
Azért a nagy arcból továbbra is vissza lehet venni. Mégis miből gondolod, hogy itt minden más válaszadó biztosítási ügynök?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!