Természettudományi vagy bölcsészdiplomával nehezebb elhelyezkedni?
Szerintem hagyjuk, vagy 4 ember próbálta vele megértetni a dolgot, nem sikerült, ennyi.
Saját karrierje azt csinál vele amit csak akar, ha ez így jó neki hát hajrá.
"Saját karrierje azt csinál vele amit csak akar, ha ez így jó neki hát hajrá."
Ja, hogy ti az elmúlt 4 oldalon keresztül végig azt gondoltátok, hogy a kérdésem arról szól, hogy adjatok tanácsot az állásinterjúmhoz?
Akkor azért ismételgettétek folyamatosan, hogy nyaljak be a HR-nek meg satöbbi. Így már értem, csak sajnos semmi köze a kérdéshez.
#43 A kérdésre az a válasz, hogy egy átlagos embernek természettudományi diplomával könnyebb elhelyezkedni.
Viszont a hozzád hasonló mentálisan sérült és pszichés zavarokkal küzdő egyéneknek bármilyen végzettséggel nehéz az elhelyezkedés.
"A hülye is tudja miért szórnak ki. Mert a HR-eseknek fáj, ha elmondom az igazságot róluk."
Mint mondtam, nem vagyok HR-es, vezetek egy közepes csapatot.
De ha nekem minden mérnök kollégával, minden apró-cseprő céges ügyben több órás lelkizést kell tartani, és bármit mondok, ő csak hajtogatja a saját világképét, akkor beleőrülnék.
Volt ilyen beosztottam. Bejött az 1x1-re, és 1.5 órán át dőlt belőle a panasz, hogy vele ki hogy bánik, ki nem tart be betűre egy szabályzatot, mit nem ért a cég működésében. Pont a HR akarta megmenteni, elküldték mindenféle tréningre, fejleszésre, kapott egyéni coachingot (gyakorlatilag egy pszichológust). Ha nem egy kő gazdag amerikai multi, akkor régen kivágtuk volna, de a HR meg akarta menteni. A végén elváltak az útjaink.
így van 47-es! Itt mindenki hülye!
Hülye a HR-es csaj, de te megmondod neki a frankót.
Hülye az is, aki 10+ éve vezet csapatokat, de te itt is kiderítetted, hogy ki az alkalmatlan.
Egyetlen ember van, aki átlátja a világot, és akinek tévedhetetlen erkölcsi és szakmai iránytűje mindig megmutatja a többieknek a helyes irányt.
Igazából nem az a gond, hogy bármi baj lenne veled. Te egyszerűen túl jó vagy a világ számára. Meg sem érdemlünk téged.
Nem, nekem nem fáj. Van munkám, jól meg is fizetik. Nem is írtam még ki sosem olyan kérdést, hogy miért nehéz elhelyezkedni, és biztos a bölcsészeknek könnyebb.
Te viszont itt lehülyézhetsz valakit, és kb ez az egyetlen sikerélményed.
Hidd el, én nem szeretném elvenni tőled a lehetőséget, hogy megéld önmagad, ha neked mások hülyézése elég. Ha szerettél volna változni, fejlődni, ha tényleg érdekelt volna a valódi probléma, amin tudsz dolgozni, akkor többen írtak neked jó dolgokat.
De ha megelégszel azzal a leegyszerűsítéssel, hogy minden HR-es, szakmai vezető, stb hülye, és te mindegyiknél jobb vagy, akkor senki ember fia nem fogja ezt elvitatni tőled.
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!