Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan reagálnátok? Elkérnétek...

Hogyan reagálnátok? Elkérnétek az útiköltség árát?

Figyelt kérdés
A családdal szeretnénk elköltözni egy másik régióba. A feleségem kapott 1 remek munkalehetőséget, így én is elkezdtem munkát keresni. Úgy néz ki hogy lett is 1. 230 km-re költözünk a jelenlegi lakhelyüntől így mondhatni,hogy az ország másik végébe. Emailban és telefonos is jeleztem nekik,hogy messze lakok kérem legkésőbb PÉNTEK DÉLIG jelezzenek ha nem alkalmas az időpont a holnapi interjúra. Természetesen elutaztam, itt vagyok a szállodai szobában és most este 8-kor jött az email hogy mégse jó a holnapi nap nekik. Hogyan reagálnátok? Útiköltséget visszakérnétek? Nem tartom magam kapzsi embernek. De a fölösleges pénzszórást utálom. Nekem ez a kis út 40 ezrembe fájt. Akkor vettem volna a gyermekemnek játékot, elmentünk volna a családdal vacsorázni stb. Nem tudom milyen válasz emailt írjak. Nagyon bosszant ez az egész.

2023. dec. 15. 21:11
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
51%

18: Ne trollkodj már. Minden normális cég fizeti az útiköltséget állásinterjúkra. Aha, hol? Magyarországon biztos nem, de én külföldön sem tudom elképzelni.

Az viszont valóban érdekes, hogy egyáltalán minek kellett odamenni. Én voltam mostanában pár interjún, és online megoldottuk.

2023. dec. 17. 17:43
 22/34 anonim ***** válasza:
64%

Engem Hollandiába hívtak meg interjúzni, fizették a repjegyemet és szállásomat 3 éjszakára. Egy másik pedig Kanadába hívott meg, ugyanúgy repjegy és 4 éjszakai szállás fedezésével, és használhattam a céges Uber accountot is korlátlanul.

Simán vannak jobb cégek, ahol értékelik az embereket.

2023. dec. 17. 18:15
 23/34 anonim ***** válasza:
24%

22

Jajj hagyjuk már ezt... k.rv@t is küldtek minden esete a Hilton lakosztályodba, nem?

2023. dec. 17. 18:56
 24/34 anonim ***** válasza:
53%

Attól, hogy nem hiszed el, attól ez még igaz. Persze szakértői pozícióról van szó, nem valami koszos szalagmunkáról.

Nem tudjuk, hogy a kérdező milyen pozíciót pályázott meg, simán lehet, hogy azon a szinten van, ahol többet ér a tudása a cégnek, mint aprópénz miatt elveszítsék.

2023. dec. 17. 19:01
 25/34 anonim ***** válasza:
10%
Ehhez kb. Bill Gates vezető tanácsadójának kéne lenned... De semmi baj, mindenki arról álmodozik amiről csak akar, attól az nem lesz igaz, de természetesen általánosság semmiképp.
2023. dec. 17. 19:22
 26/34 anonim ***** válasza:
74%

Persze, hogy nem általánosság, azt nem is mondtam. A "még külföldön sem tudom elképzelni" állításra hoztam fel példaként.

Sajnálom, hogy ennyire szűk látóköröd van a világról. A fröcskölődésed nem engem minősít, hanem téged.

2023. dec. 17. 19:36
 27/34 anonim ***** válasza:
12%

Most már szépíteni akarod a kamut, mi? Ezt írtad:

"Minden normális cég fizeti az útiköltséget állásinterjúkra"

Ez még úgy baromság ahogy van és egyértelműen általánosságban írtad. Legalábbis mikor utoljára néztem a "minden" nem azt jelenti, hogy egymillióból egy.

2023. dec. 17. 20:49
 28/34 anonim ***** válasza:
74%
27. Bocs, hogy beleszólok, de szerintem is minden normális cég fizeti az állásinterjúra az útiköltséget. És én is többször repültem külföldre interjúzni, és nekem is fizették. Szakértői pozíció ez is. Vezetőire meg pláne fizetik.
2023. dec. 17. 20:55
 29/34 anonim ***** válasza:
71%

A mi "normális cég" definícióink nem egyeznek. A normálisak igenis fizetik. D

Sajnos nincsenek többségben, de ez már másik kérdés.

2023. dec. 17. 21:02
 30/34 anonim ***** válasza:
18%

"Persze szakértői pozícióról van szó, nem valami koszos szalagmunkáról."

Na megérkezett a felsőbbrendű...

2023. dec. 18. 03:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!