Hogyan reagálnátok? Elkérnétek az útiköltség árát?
18: Ne trollkodj már. Minden normális cég fizeti az útiköltséget állásinterjúkra. Aha, hol? Magyarországon biztos nem, de én külföldön sem tudom elképzelni.
Az viszont valóban érdekes, hogy egyáltalán minek kellett odamenni. Én voltam mostanában pár interjún, és online megoldottuk.
Engem Hollandiába hívtak meg interjúzni, fizették a repjegyemet és szállásomat 3 éjszakára. Egy másik pedig Kanadába hívott meg, ugyanúgy repjegy és 4 éjszakai szállás fedezésével, és használhattam a céges Uber accountot is korlátlanul.
Simán vannak jobb cégek, ahol értékelik az embereket.
22
Jajj hagyjuk már ezt... k.rv@t is küldtek minden esete a Hilton lakosztályodba, nem?
Attól, hogy nem hiszed el, attól ez még igaz. Persze szakértői pozícióról van szó, nem valami koszos szalagmunkáról.
Nem tudjuk, hogy a kérdező milyen pozíciót pályázott meg, simán lehet, hogy azon a szinten van, ahol többet ér a tudása a cégnek, mint aprópénz miatt elveszítsék.
Persze, hogy nem általánosság, azt nem is mondtam. A "még külföldön sem tudom elképzelni" állításra hoztam fel példaként.
Sajnálom, hogy ennyire szűk látóköröd van a világról. A fröcskölődésed nem engem minősít, hanem téged.
Most már szépíteni akarod a kamut, mi? Ezt írtad:
"Minden normális cég fizeti az útiköltséget állásinterjúkra"
Ez még úgy baromság ahogy van és egyértelműen általánosságban írtad. Legalábbis mikor utoljára néztem a "minden" nem azt jelenti, hogy egymillióból egy.
A mi "normális cég" definícióink nem egyeznek. A normálisak igenis fizetik. D
Sajnos nincsenek többségben, de ez már másik kérdés.
"Persze szakértői pozícióról van szó, nem valami koszos szalagmunkáról."
Na megérkezett a felsőbbrendű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!