Hogyan reagálnátok? Elkérnétek az útiköltség árát?
Írd meg hogy köszönöd hogy miattuk kidobtal ennyit az ablakon, stb
De ne kérd nyíltan, hátha felajánlják, bár nem hiszem
Dehogy fogják felajánlani. Sőt, még az interjút is elfelejtheti, ha reklamál.
Kérdező, hiába kéred az utiköltséget, maximum kiröhögnek, de kifzetni nem fogják az 1000%.
Hivatalos szerződést aláírták amelyben vállalják az útiköltséged megtérítését amennyiben visszamondják az interjút?
Ha nem akkor milyen jogalapon tartasz igényt ennek a megtérítésére? Plusz milyen alapon szabsz te bárkinek feltételeket azzal kapcsolatban hogy mi a végső határidő ameddig jelezzék a lemondást?
Szerintem te voltál a balek, hogy elindultál és ennyi pénzt kiadtál, amikor nem volt biztos az időpont.
Egyébként kérheted az árát, de körberöhögnek. Mégis milyen alapon kérnél bármit?
Én meg úgy jártam, és nem egyszer, hogy bementem az állásinterjúra, és ott olvasták el először az önéletrajzomat. Igaz, ilyen messze azért nem utaznék.
Annyi volt az interjú, hogy megkérdezte a nő, hogy ja, maga még nem dolgozott ilyen munkakörben? Akkor köszönjük szépen. Volt így 5 perces állásinterjúm, ott álltam és azon tűnődtem, hogy mit vágjak hozzá a csajhoz. Akkor bennem is erős volt a késztetés, hogy közlöm vele, hogy oké, vidékről jöttem ide, ez most 10.000 ft-omba került, és kérem az árát. Ha már idecincál, annyi lett volna a minimum, hogy előtte elolvassa az önéletrajzom. Nem tettem meg, bár lehet, hogy kellett volna. Nyilván nem kapom meg a pénzt, de talán máskor tanul belőle az a p.icsa.
"Hogyan reagálnátok? "
Ezen okulva nem indulnék neki a bizonytalanra máskor. Mondjuk alapból sem utaznék ilyen messzire kizárólag állásinterjú miatt. A békát kénytelen lennék benyelni anyagilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!