A HR poziciok nagyrészét miért nők töltik be?
Sosem jutna eszembe HR poziciora jelentkezni ferfikent, gondolom sokan vannak igy ezzel.
Mintha azt kerdezned, hogy a mukoromepito poziciok nagy reszet miert nok toltik be.
2-esnek igaza van
3-asnak meg félig. Férfi HR-es is jó ha több volna, de az is igaz, hogy ők inkább speciálisabb vonalon kellenének, nem ilyen mezei menyét melóhelyekre.
Mindenesetre én már találkoztam ffi HR-essel (2x is), és ugyanolyan prosztó volt, mint egy női HR-es.
Férfiként, voltam HR-es. Azért vettek fel, mert értettem a cég szakmai dolgaihoz, így szakmailag előszűrtem a jelentkezőket.
A többiek mind csajok voltak, és ahogy írták előttem, ők ilyen aktatologatást csináltak.
Meg volt egy tényleg fullos, 180-as, vékony lány, aki fogadta a jelentkezőket. Ő volt az "érzéstelenítő", a kiválasztási folyamat előtt.
Minden ilyen könnyebb munkára rengeteg jelentkező van (nem csak Hr-re, hanem mindenféle ügyintézőire), persze, hogy a fullos csajokat veszik fel.
Ezzel az a probléma, hogy a nekik nem szimpi férfiakat (tehát a palik nagy részét) kukázzák kép alapján...
Meg amúgyis feminista világban élünk, mindenhol a nőket részesítik előnyben:
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
8-as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!