Én kamionozok, minimálbéres bejelentés, a többit azt napidjként kapom ami ugye adómentes :D kiskapu itt is van
2023. dec. 2. 08:42
12/24 anonim válasza:
Babavárós-csokos élősködő heréken kívül szerintem már aki teheti zsebbe kéri a fizetést.
2023. dec. 2. 09:02
13/24 anonim válasza:
09.02, azért az nem túl okos, aki ezt teszi, főleg ha nem tesz félre jelentős összeget, mert belőlük lesz a sok koldus nyugdíjas. OK, tudom, erre az a kész válasz, hogy "ugyan már, addigra nem is lesz nyugdíj!". Egy biztos, nekik biztosan nem lesz megélhetésre elég nyugdíjuk. Már bocs, de az a réteg élősködik csak igazán a társadalmon, aki minmálbér után fizet járulékot, a többi bevételt meg feketén kapja. Addig örülj, amíg a sok "élősködő babavárós" helyetted is kifizeti a jövedelemadót, amiből téged is ellát pl az orvos, rád is vigyáz a rendőrség, tűzoltóság, stb.
2023. dec. 2. 09:12
14/24 anonim válasza:
Gyakori.
Minimálbér és boríték miatt van folyton minimálbér emelés, hogy minél nagyobb összegre kikényszerítsék az adók befizetését.
Én fizetek mindent mégsem lát el az orvos.
Fél évet kell várni időpontra aztán amikor sorra kerülök széttárja a kezét, hogy nem tud mit csinálni menjek el magánba.
2023. dec. 2. 10:04
15/24 anonim válasza:
Ha ilyet látsz akkor az az állampolgári kötelezettséged, hogy jelentsd azt az állam felé.
2023. dec. 2. 12:56
16/24 anonim válasza:
a fizetéshez egyre kevesebb köze van a nyugdíjnak
2023. dec. 2. 17:45
17/24 anonim válasza:
16-os...
Egyrészt fordítva van az összefüggés. Másrészt nagyon is van köze a fizudnak hozzá.
Kivéve ha feketén szerzett részből nem fektetsz be rá, de aki ilyen helyen dolgozik az pont nem erre gondol.. :)
2023. dec. 2. 18:34
18/24 anonim válasza:
Vagyonvédelem / takarítócégek 30 éve mind katasztrófa!
Talán 2030-ra eljutnak odáig, hogy fizetett munkaszüneti nap + fizetett szabadság.
Elmész bármelyikhez, mondod, hogy 3 gyerek van, meg járna alapszabi meg pótnapok fizetve, és néznek rád, hogy az meg mi?
5 év után a kovidot követően kérdeztem meg a csoportvezetőmet, hogy a táppézespapírt hova kell küldenem, és nem tudta!
Ő még sosem volt táppénzen ! Eh?
2023. dec. 3. 00:51
19/24 anonim válasza:
Felesleges itt a nyugdíjal dobálózni szerintem. A mai 20-as 30-asoknak már kvázi nem lesz nyugdíja, mármint addigra megemelik vagy 80-ra a korhatárt. Amennyiben feketén melózik és jól fekteti be, akkor a nyugdíjnál nagyobb összeget lehet félretenni később.
2023. dec. 4. 20:40
20/24 anonim válasza:
Építőipar, security cégek mind így működnek. Mindet fel lehetne jelenteni. Oh wait, az összes security cég vezetője kormánypárti...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!